Declaracions Rubén Burgos pre J19 LF Endesa vs Ciudad de La Laguna

04/01/2021

Valencia Basket estrena el 2021 rebent a Ciudad de la Laguna a la Fonteta. L'equip de Rubén Burgos arriba amb les piles carregades i una bona ratxa de 5 victòries seguides i l'entrenador analitza el partit.

 

El tècnic ha començat explicant sobre el rival que “és un equip que ja sap el que és guanyar-nos a la Fonteta. Esperem que les coses enguany siguen diferents. Hem portat una bona línia, ja ho vam demostrar en la seua pista en la primera volta, i preparades per a un partit que serà dur. A més amb les seues noves incorporacions que ens exigiran el màxim nivell”.

 

Segons Burgos, Valencia Basket porta una “dinàmica positiva de resultats i també de treball diari. Estem recuperant a jugadores de lesions curtes, també jugadores que han estat parades més temps, i això ajuda al fet que l'equip tinga millor cara, al fet que el treball diari siga de molta qualitat i que totes aconseguisquen el seu nivell òptim. Crec que eixe és el nostre objectiu com a entrenadors, que les jugadores estiguen al màxim individualment i que l'equip rendisca al nivell esperat”.

 

Fent balanç de 2020 i mirant cap a 2021, l'entrenador expressa que “dins de l'especial i estrany de la temporada anterior, de com va acabar i de l'any en si, hem pogut treballar en bones condicions en les nostres instal·lacions amb totes les mesures de seguretat, podent mantindre l'estat de forma en els moments que va haver-hi aturada i això ha ajudat a la dinàmica física, mental i de ritme de l'equip. Crec que comencem amb bona marxa de treball i això s'ha anat traduint en resultats i esperem que en 2021 continuem en aqueixa línia ascendent”.


TAGS: