Valencia, seu de la Copa de la Reina LF Endesa 2021 i 2022

15/01/2021

València albergarà la Copa de la Reina de la Lliga Femenina Endesa en les edicions de 2021 i 2022. La Federació Espanyola de Bàsquet ha concedit en el dia de hui a la Ciutat del Túria l'acolliment del torneig per als pròxims dos anys.

 

Aquesta concessió arriba gràcies a la seguretat i fiabilitat que Valencia Basket ha demostrat en la celebració de diversos tornejos i competicions en els últims mesos en el context que estem vivint. Des de la Fase Final Excepcional de la Lliga Endesa, les concentracions de les categories de formació de la selecció espanyola i les dues absolutes o el Euroleague Basketball Adidas Next Generation Tournament a les bambolles de dos grups de la primera fase de l'EuroCup Women que organitza el Club la setmana vinent.

 

Gràcies al suport del Mecenes, el projecte continua creixent i acollirà també aquesta competició en les pròximes dues edicions, una cosa poc habitual en la història del torneig. Aquesta cita serà de nou una bona demostració de la capacitat organitzativa de l'entitat, que serà també seu del pròxim Women’s Eurobasket, sent un nou reflex de l'aposta pel bàsquet femení, dins de l'aposta del Club per un bàsquet global sense distinció.

 

Valencia Basket contribueix de nou així al fet que València continue demostrant, també en 2021, que sap organitzar i reinventar-se per a convertir-se en la seu d'esdeveniments esportius de màxim nivell nacional i internacional, adaptant-se a les necessitats sanitàries i restriccions de públic que exigeix la situació, però sense deixar de mostrar que l'esport pot seguir amb les màximes mesures de seguretat i posant sempre la salut en primer lloc.


TAGS: