Valencia Basket coneixerà demà al seu rival en la Copa del Rei de Madrid 2021

17/01/2021

Valencia Basket coneixerà demà al seu rival en els quarts de final de la Copa del Rei de Madrid 2021 (que es disputarà entre l'11 i el 14 de febrer en la capital d'Espanya) després del sorteig d'aparellaments que tindrà lloc demà dilluns 18 de gener a les 11:30h en el qual serà l'escenari de les trobades, la pista central del WiZink Center. El sorteig serà emés en directe a través del canal oficial de la acb en YouTube.

 

El quadre taronja estarà situat en el segon bombo del sorteig al costat del Hereda San Pablo Burgos, Club Joventut Badalona i Unicaja pel que el seu rival serà un dels quatre caps de sèrie: Real Madrid, Barça, Iberostar Tenerife o TD Systems Baskonia. Valencia Basket estarà representat en este sorteig pel seu conseller delegat José Puentes i pel seu director esportiu, Chechu Mulero.

 

La periodista Irene Junquera i l'humorista Javier Cansado presentaran este sorteig en el qual es decidiran les quatre eliminatòries de quarts de final, així com els encreuaments de semifinals. El sorteig serà pur, sense restriccions, però amb la condició que les dues eliminatòries que vagen pel costat del quadre en el qual estiga el Real Madrid (benefici obtingut per ser el primer classificat al final de la primera volta) es disputaran el dijous 11 de febrer.


TAGS: