Casas i Allen: “Tenim moltes ganes de jugar la EuroCup Women”

17/01/2021

Valencia Basket ha començat hui a entremarse per a la primera fase de la EuroCup Women, ja en bambolla, que començarà dimarts que ve 19 a la Fonteta. Els rivals: Basket Hema SKW, Castors Braine i Saint Amand Hainaut Basket. Queralt Casas i Bec Allen expressen les ganes de l'equip per jugar aquesta competició.

 

La nacional reconeix que “la EuroCup Women s'ha fet esperar. Teníem moltes ganes de jugar aquesta competició. Per fi ja estem en manera bambolla i damunt a casa, la qual cosa és un punt a favor per a nosaltres, i a veure com va. Serà diferent a altres anys perquè en cinc dies tindrem tres partits i serà molt dur però és el que ens agrada i ho afrontem amb ganes”.

 

L'any passat l'equip es va quedar amb la mel en els llavis després de suspendre's la competició abans que pogueren disputar els quarts: “Competim molt bé en EuroCup especialment i ens quedem amb això que era el primer any del club en EuroCup i a veure a on podríem haver arribat però el bo és que cada any hi ha una nova oportunitat. Enguany ho agafem amb més ganes encara”.

 

Per part seua, Allen opina que “serà una gran oportunitat per a nosaltres per a demostrar tot el que hem construït al llarg de la temporada. Sé que només hem jugat partits de LF Endesa però ha sigut una gran preparació per a nosaltres amb un gran nivell competitiu. Crec que estem preparades per a competir”.

 

Respecte al format en manera bambolla de la primera fase, l'australiana creu que “aquest format serà divertit. Aquesta és una gran oportunitat per a créixer i aprendre. Cada partit presentarà el seu propi repte, així que hem de mantindre'ns unides i creure en nosaltres”.

 

Allen no és la primera vegada que participa en aquesta competició i assegura que “jugar l'EuroCup Women és fantàstic. Per a totes nosaltres de manera individual és un gran moment per a jugar contra equips de diferents competicions i països i presentar-nos com a equip i com a club. Tinc moltes ganes”.


TAGS: