Declaracions Rubén Burgos pre P1 EuroCup Women vs Basket Hema SKW

18/01/2021

Valencia Basket arranca demà la primera fase de l'EuroCup Women que es desenvoluparà en manera bambolla a la Fonteta. Rubén Burgos analitza a Basket Hema SKW, el primer rival de les taronja.

 

El tècnic assegura que “l'equip està amb ganes d'arrancar ja aquesta competició curta que és la primera bambolla d'EuroCup Women i sobretot contentes de fer-ho ací a la nostra casa, a la Fonteta, i enfront de part de la nostra afició. És cert que la setmana anterior ha sigut atípica per complir els protocols del Covid-19 i que fa més d'una setmana que no competim però crec que la preparació en els dies previs ha sigut l'òptima. Recuperant el nivell físic i l'equip arriba tàctica i tècnicament preparat per a afrontar ja el primer partit i afrontar la competició”.

 

Respecte al Basket Hema SKW belga, opina que és “un equip jove, molt dinàmic, amb jugadores molt polivalents que alternen posicions i que en atac la seua disposició és molt oberta, per la qual cosa caldrà estar molt atentes a cobrir els espais i ser molt responsables en el d'un en un, sobretot de cara a exteriors”.

 

Sobre com ha d'afrontar el partit el seu equip, el tècnic explica que “hem d'imposar el nostre ritme, jugar des de la defensa i també imposar el nostre potencial interior que crec que és superior al seu. Que totes les jugadores participen i estiguen concentrades per a fer uns bon dia de treball”.


TAGS: