Comença el 9é projecte de ‘One Team’ al costat de l'IES Peset Aleixandre de Paterna

18/01/2021

Ja està en marxa, per huitena temporada consecutiva una nova iniciativa dins de “One Team”, el programa de Responsabilitat Social Corporativa liderat i impulsat per Euroleague Basketball i en el qual una temporada més comptarà amb el suport de CaixaBank, a través de la Fundació “la Caixa”. Com en les edicions anteriors, en este nové projecte de València Basket en “One Team” s'emprarà la pràctica del bàsquet com a vehicle per a promoure el benestar i la inclusió social.

 

Valencia Basket treballa en esta ocasió amb l'IES Peset Aleixandre de Paterna. Víctor Luengo,  responsable de Relacions Institucionals i Primers Equips, valora este inici comentant que “amb moltes gas de començar un nou programa de One Team, en una època més complicada que mai, però fent possible que l'associació amb la qual treballem puga vindre a fer l'activitat amb total seguretat, podent incidir més en el que fem. És molt important el suport dels nostres patrocinadors, com La Fundació LaCaixa en aquesta mena de programes, i enguany especialment amb la Conselleria d'Educació que és la que ens ha posat en contacte amb diversos instituts. Esperem treballar de la mà durant molts anys, sabent la importància que té per a nosaltres que siguen ací”.

 

Deu sessions, un objectiu

Aquest projecte “One Team IX” té planificades deu sessions d'entrenament que es desenvoluparan els dijous des de demà 14 de gener a la vesprada fins al mes de març. Amb elles, es busca que els participants visquen experiències positives i desenvolupen hàbits saludables de superació personal que puguen ser transferits a l'àmbit escolar o laboral. Tot això a través de l'aprenentatge dels conceptes bàsics d'un esport col·lectiu com el bàsquet, que ajudarà els participants a conéixer els valors de sacrifici i responsabilitat que es deriven de l'exercici organitzat, usar l'esport com a fórmula de desenvolupament personal i canalitzar els seus passos cap a que puguen trobar en la pràctica de qualsevol activitat esportiva una via per a créixer com a persones.


TAGS: