Giticsa, nou patrocinador del Valencia Basket

26/01/2021

Valencia Basket ha arribat a un acord amb la companyia valenciana Giticsa perquè es convertisca en patrocinador del club taronja fins al final de la temporada 2021-22, per la qual cosa esta empresa dedicada al tractament de residus i els serveis tècnics industrials s'unix i amplia la gran família de patrocinadors i col·laboradors del Club.

 

El logotip del nou patrocinador taronja apareixerà en la part posterior dels pantalons de joc del nostre primer equip masculí en les competicions nacionals, tant en l'equipament titular taronja com en els pantalons visitants de color blau. Giticsa estrenarà el seu suport al Valencia Basket en la Liga Endesa en l’encontre d'este diumenge 31 de gener en la pista de l'Unicaja i ens acompanyarà també en la Copa del Rei, que l'equip taronja disputarà des del pròxim 11 de febrer a Madrid. A més comptarà amb un bàner en l'apartat de patrocinadors de la web oficial de Valencia Basket.

 

Giticsa arriba a la Família Taronja

Esta empresa valenciana, radicada a Loriguilla, posa a la disposició dels seus clients tota la seua experiència de més d'una dècada en la gestió integral, tractament i reciclatge de residus industrials amb els més alts estàndards de professionalitat i seguretat. L'empresa Giticsa, S.L. està especialitzada a treballs amb amiant, desballestament industrial, neteges industrials, gestió de residus i treballs en altura, a més de comptar amb un servei de consultoria mediambiental per a oferir les millors solucions per a una correcta i ecològica gestió dels residus. I compta amb un departament D24 per a donar respondre a les necessitats dels seus clients les 24 hores del dia durant els 365 dies de l'any.


TAGS: