Declaracions Rubén Burgos pre J24 LF Endesa vs Campus Promete

10/02/2021

Valencia Basket torna a l'acció aquest dijous rebent a Campus Promete a la Fonteta, quasi tres setmanes després d'haver jugat l'últim partit oficial. El tècnic Rubén Burgos analitza com arriba l'equip a aquest enfrontament.

 

El tècnic assegura que l'afronten “amb ganes i molta il·lusió per tornar a les pistes, que és el que ens agrada, sobretot per a les jugadores, el poder jugar el dijous ja davant del nostre públic. És cert que tindrem algunes baixes donat el procés que se'ns marca i és el saludable per a després d'un període d'inactivitat tornar a competir i a posar-te a aqueix ritme del 200% hi ha uns terminis. Estic convençut que l'equip, amb aqueixa motivació extra i eixe desig, suplirà les baixes de la millor manera possible”.

 

Campus Promete arriba a aquest partit en una situació molt similar al de les taronja: “Elles també han passat pel procés d'estar uns dies en confinament. Veurem com s'adapten a la seua volta. És un equip molt dinàmic, amb molt de ritme d'atac i d'anotació exterior. Té una referència interior molt clara, Diarra, millor rebotadora de la competició i una bona jugadora de pintura. Però ens preocupa sobretot la versatilitat i l'anotació de les seues exteriors”.

 

Amb un altre partit el diumenge i la falta de competició de les jugadores, Burgos admet que “haurem d'encaixar les peces que tenim i cuidar-les, sobretot, perquè elles puguen rendir al millor nivell que puguen ara mateix i com a equip donem la millor imatge possible. Crec que estarem preparades per a competir, però segur que hi haurà un procés i una adaptació després d'haver estat parades i de no tindre tot el bagatge de treball que necessitem”.


TAGS: