Declaracions Rubén Burgos pre J25 LF Endesa vs Alter Enersun Al-Qázeres

12/02/2021

Valencia Basket afronta el seu segon partit de la setmana, amb només tres dies de diferència de la victòria enfront de Campus Promete, viatjant a Càceres per a enfrontar-se Alter Enersun Al-Qázeres. Rubén Burgos analitza la prèvia del partit.

 

La passada jornada a la Fonteta, les taronja van aconseguir una important victòria malgrat les baixes. El tècnic explica que “estem en el camí d'anar sumant a jugadores al roster amb nivell apte de salut i enganxant-se al ritme esportiu i de competició però encara no amb la totalitat de la plantilla”.

 

Algunes jugadores van fer un gran esforç quant a minuts per a aconseguir aquest triomf, del qual Burgos assegura que “estan recuperades. Ja ho van demostrar en la bambolla, la gran majoria vénen de jugar doble competició durant totes les seues carreres, a més les motiva i les il·lusiona. Estarem preparades, al màxim nivell que puguem donar ara segur que estem, per compromís i mentalitat no serà, ja ho van demostrar enfront de Campus Promete i no era un repte fàcil”.

 

Respecte al rival, que es troba en la part baixa de la taula, l'entrenador admet que “Càceres s'ha reforçat, ha canviat la seua plantilla, jo crec que amb les peces que necessitava. Una per cada línia. En la posició de base amb Zaplatova. L'exterior és tal vegada la que més destaca, perquè és una jugadora NBA, Alexis Jones. A l'interior amb una pivot com Pachurina que ve d'Eurolliga els obri molt el camp. Crec que ha començat a trobar un estil de joc que és el que el seu entrenador buscava que comença a donar-los resultats. Especialment l'últim en pista de Clarinos, que és un equip de dalt. Crec que ens exigirà bastant el partit a Càceres per tots els condicionants, per la necessitat del rival i de moment de competició en el qual ja per a tots cada dia és important”.

 

Tot i que els playoffs de la LF Endesa es troben a prop, a la fi de març, Valencia Basket no està mirant més enllà del partit a partit: “Més que playoffs, crec que tenim diverses cites durant la temporada. La primera important era acabar la primera volta com a caps de sèrie per a la Copa de la Reina. Vam tindre la bambolla d'EuroCup Women a València i jo crec que l'equip va estar a molt bon nivell. Les següents cites passen per Copa de la Reina, EuroCup i ja arribaran els playoffs. El calendari està marcat, anem pas a pas, però ara mateix el cap està a Càceres perquè el nivell que mostrem en cada entrenament i cada partit és el que tindrem en aqueixes cites importants”.


TAGS: