Anna Gómez entra en el Top 5 de partits amb Valencia Basket

15/02/2021

La capitana del Valencia Basket Anna Gómez continua fent història en els 7 anys de vida de l'equip femení. La jugadora valenciana, després de l'enfrontament del passat diumenge enfront d’Alter Enersun Al-Qázeres, entra en el Top 5 de partits amb la camiseta taronja en la seua tercera temporada en el Club.


Anna Gómez ha aconseguit la xifra de 86 partits jugats, igualant a Begoña Pallardó, que es trobava en la cinquena posició d'eixa llista. La base va ara a la caça d'Irene Garí (87) per a després mirar cap al Top 3: Meiya Tirera (94), Esther Díaz (134) i Rebeca Cotano (139).

 

D'eixos 86 duels que ha disputat amb el Valencia Basket, 69 han sigut en Lliga Femenina, 13 en EuroCup Women, 3 en Copa de la Reina i 1 en Supercopa. En les seues tres temporades a València només s'ha perdut 6 partits, tots ells aquesta mateixa campanya en LF Endesa. En els seus dos primers anys no va fallar a cap compromís.

 

A més d'estar entre les jugadores amb més partits, Anna persegueix altres fites. És la 13a jugadora amb més punts (451), 8a en triples (55), 2a en rebots (396) i és la màxima assistent de la història del femení (382). Tenint en compte, que els rebots i les assistències es van començar a registrar en LF2.

 

Durant este temps, la capitana ha liderat a l'equip des de la posició de base per a aconseguir grans èxits. En el primer any l'equip va aconseguir la classificació per a la Copa de la Reina, playoffs de LF Endesa (amb passada a semifinals inclòs) i el bitllet per a l'EuroCup Women l'any del debut en la màxima categoria. En la segona temporada, Valencia Basket va arribar fins a les semifinals de la Copa de la Reina i a quarts de l'EuroCup Women fins que es va suspendre la competició. 


TAGS: