Declaracions Martin Hermannsson prèvia Valencia Basket- Real Madrid jornada 25 T.A. EuroLeague

16/02/2021

El base de Valencia Basket Martin Hermannsson realitza un repàs a l'actualitat taronja, començant pel partit que divendres que ve li enfronta de nou al Real Madrid, en este cas en la Turkish Airlines EuroLeague. El director de joc islandés considera “que és bo que juguem una altra vegada contra el Real Madrid immediatament després de la Copa del Rei. Ens quedàrem molt decebuts després del partit, crec que jugàrem un molt mal partit. El positiu és que tenim l'oportunitat just després de demostrar que llavors ho vam fer malament i arreglar el que vam fer malament. Sabem que el Real Madrid és un gran equip i per descomptat estaran enfadats amb ells mateixos per no haver aconseguit guanyar la final de Copa. Segur que serà un partit molt intens i tant de bo que puguem arreglar totes aquelles coses que vam fer malament la setmana passada”

 

L'equip prepara des de diumenge passat esta trobada, que serà el seu únic compromís de la setmana, amb una setmana neta d'entrenaments. Una situació poc habitual amb la voràgine de partits durant la temporada i que Hermannsson considera “molt positiva per a nosaltres. Crec que és la primera vegada des de la pretemporada que tenim més de tres dies seguits per a poder entrenar i crec que ho necessitem per a la segona part de la temporada. Els moments més importants estan per arribar i tenim encara moltes coses en les quals podem millorar. Tenim a jugadors tornant de lesions. Estic content de tindre estos dies per a entrenar i hem d'utilitzar-los de manera adequada”

 

Després de l'aturada de la competició per la disputa en tota Europa de les competicions de Copa, la Turkish Airlines EuroLeague es posa en marxa de nou per a afrontar el seu terç final, el que decidirà les posicions finals. Martin creu que “l'Eurolliga d'esta temporada és una de les més fortes que hi ha hagut. No pots donar per descomptat cap victòria, contra cap equip. I lo estretes que estan les coses en la meitat de la classificació és una bogeria. És molt difícil dir qui estarà en el Top-8 ara mateix. El nostre objectiu a l'inici de la temporada era ser un d'eixos equips. I això és molt important per a nosaltres, és important per al Club, per als aficionats, per a tot el món, que ens classifiquem per al Playoff. Queden 10 partits per jugar i és molt important aconseguir totes les victòries que puguem dins d'eixos partits si ens volem classificar per al Playoff. Estem molt concentrats en això en este moment”

 

A nivell individual, el base islandés està augmentant la seua aportació després d'un període inicial d'adaptació, encara que no dubta a assenyalar que “sabia que m'anava a costar un poc de temps ajustar-me. El bàsquet que juguem ací és bastant diferent que el que he jugat abans en la meua carrera. Estar en un equip tan bo, amb tant de talent en els seus jugadors. Fins ara sempre havia sigut un jugador cridat més a anotar que a assistir, ací se'm demana més que controle a l'equip, tenim molts jugadors que poden anotar. I esta temporada a més estic tractant de concentrar-me també en la faceta defensiva. Sabia que anava a portar un temps i espere que els fans continuen tenint paciència amb mi. Em sent cada vegada més còmode, amb més confiança. Els meus companys m'estan ajudant molt, els entrenadors, el cos tècnic. Crec que em queda molt per ensenyar ací a València, personalment crec que estic podent aportar només un 30% del que sóc capaç. Crec que ho puc fer molt millor, mostrar moltes més coses i crec que a partir d'ací les coses per a mi només aniran cap amunt”


TAGS: