Begoña Pallardó: “Hem apostat perquè conec el projecte des de dins i crec fermament en ell"

16/02/2021

Begoña, el teu cas és diferent al de la resta dels nostres col·laboradors. La teua relació amb el club comença en la pista, com a jugadora. Com creus que ha influït això en la teua idea de col·laborar amb el club?

 

En gran manera, conéixer des de dins el projecte del València Basket i totes les persones que el formen t'uneix molt al club. Quan se'ns va plantejar la idea de ser col·laboradors no ho dubtem, volem aportar el nostre granet d'arena a un projecte com el de València Basket amb tots els valors que l'envolten, amb els valors de la cultura de l'esforç.

 

Entenc que les jugadores i jugadors sou conscients que hi ha marques que aposten per vosaltres per a tindre major visibilitat, Què sentiu cap a aqueixes marques que en una certa manera us ajuden a créixer?

 

Record com a jugadora acudir a múltiples esdeveniments patrocinats per les marques que han apostat i col·laborat amb el club. No tinc més que sentiments d'agraïment cap a aqueixa mena de gestos. Sens dubte, són part fonamental per al desenvolupament professional del nostre esport. El fet d'haver viscut totes aqueixes experiències ha facilitat que hui dia apostem com a empresa per l'esport, els seus valors i ensenyaments.

 

Muebles Pallardó és una empresa amb més de 65 anys d'història. Què us defineix, i què us fa diferents?

 

Sí, l'empresa la va fundar el meu besavi en 1955, i hui dia som la quarta generació. Ens defineix especialment l'experiència que tenim en el sector, i la flexibilitat que tenim per a abastar tot tipus de projectes amb una àmplia gamma de productes per a oferir sempre la millor solució als clients i cobrir totes les seues necessitats. Un punt important que ens diferencia és la nostra constant formació en el disseny d'espais de treball, amb un objectiu molt definit: el benestar i la productivitat de les persones en el seu lloc de treball. Sota el lema: “les persones canvien, els espais de treball també”, treballem tots els dies en això, tenint molt present, i més en els temps actuals, les canviants i diverses necessitats de cada persona, i la importància del benestar i l'ergonomia del mobiliari que interfereixen directament en la productivitat i eficàcia. Per això la nostra missió és estudiar, entendre i satisfer les necessitats de cadascun dels nostres clients, aportant les solucions que millor s'adapte a aqueixes necessitats.

 

Què creus que ha aportat la teua carrera esportiva en la teua carrera professional?

 

Si haguera de ressaltar habilitats que aplicació en el meu dia a dia en l'empresa adquirides a través de l'esport, sens dubte serien el compromís, esforç, sacrifici i el treball en equip. Com en el bàsquet, en el dia a dia d'una empresa sorgeixen problemes, has d'estar sempre en moviment adaptant-te als canvis de l'entorn, buscant clients, i dedicar moltes hores sense perdre de vista els objectius pels quals estàs fent les coses. Un de les meues metes en el dia a dia és ser capaç de transmetre els objectius de l'empresa a la resta de l'equip que la formen. Això és una cosa que igual que passa en un equip de basket és la clau de l'èxit del grup. Aquest és el motiu pel qual apostem pel valència basket, perquè també té molt clar els valors pels quals treballa, per aqueixa cultura de l'esforç que forme a futurs esportistes i persones. Finalment, l'exigència i la competitivitat per millorar cada dia és una cosa que sens dubte també m'emporte del bàsquet i intent aplicar en tots els àmbits de la meua vida.

 

Què creus que fa diferent el patrocini esportiu a altres formes de publicitat?

 

Hui dia arribar a captar realment l'atenció de les persones a través de la publicitat és un repte per a les empreses a causa de la massiva informació publicitària que rebem tots els dies. Crec que el patrocini esportiu és una publicitat associada a un propòsit molt definit: portar una vida saludable i fomentar l'esperit i valors de l'esport, i vincular-los amb la marca. Per això en Pallardó hem apostat per aquesta mena de patrocini amb el València Basket, en primer lloc, perquè conec el projecte des de dins, creiem fermament en ell i volem aportar el nostre granet d'arena i continuar donant difusió a un esport com el bàsquet. En segon lloc, per a poder ampliar la missió de l'empresa i marcar el paper de Pallardó amb la societat, sent aquest un objectiu de nostra RSC.

 

Què ha canviat en la vostra manera de treballar la situació sanitària actual?

 

Com a totes les persones i empreses la pandèmia del covid-19 ens ha canviat la nostra manera de treballar i de viure. En concret, pel sector en el qual operem hem sigut part d'aqueix procés d'adaptació dels espais a aquesta situació. D'una banda, la tendència del teletreball ha augmentat de manera espectacular i la necessitat d'equipar les llars amb un bon lloc de treball ha sigut prioritari per a no perdre la productivitat, salut ni el benestar. D'altra banda, als espais de treball en oficines, hostaleria, botigues de venda al públic, hospitals, universitats i col·legis els han aparegut una nova necessitat: la seguretat i la separació física de les persones per a impedir contagis. En 2020 ha estat caracteritzat per aquestes dues noves necessitats. Al principi ens bolquem amb les necessitats del sector sanitari ajudant a equipar nous espais que es van crear. Actualment, continuem adaptant-nos a les circumstàncies particulars de cadascun dels nostres clients.

 

Enguany heu començat a formar part del Club Taronja, així que sou Col·laboradors Oficials del Club. Què espereu d'aquesta col·laboració?

 

Amb aquesta col·laboració esperem, a més de secundar i difondre els valors de l'esport, difondre la marca de Pallardó per a continuar creixent a través d'un club com el València Basket. M'encantaria en un futur que el creixement del club anara de la mà de Pallardó. Continuar creixent al costat del club faria dels seus èxits els nostres èxits.


TAGS: