Valencia Basket s'enfrontarà a IDK Euskotren en els quarts de final de la Copa de la Reina 2021

18/02/2021

L’IDK Euskotren de Sant Sebastià serà el rival del Valencia Basket en els quarts de final de la Copa de la Reina 2021 que es disputarà del 5 al 7 de març a la Fonteta. El sorteig ha tingut lloc en L’Alqueria del Basket amb la presència del president de la FEB Jorge Garbajosa, la regidora d'esports de l'Ajuntament de València Pilar Bernabé i el president del Valencia Basket Vicente Solá.

 

L'equip taronja jugarà el seu partit contra el IDK Euskotren el divendres 5 de març a les 20:30h.

 

El guanyador d'aquest enfrontament es mesurarà en semifinals el 6 de març al vencedor de l'eliminatòria entre Lointek Gernika i Ciudad de La, que es disputarà el divendres 5 de març a les 17:30h.

 

Els aparellaments del sorteig són els següents:

 

Dijous 4 de març:

Spar Girona – Movistar Estudiantes (B) a les 17:30h

Perfumerías Avenida – Durán Maquinaria Ensino (A) a les 20:30h

 

Divendres 5 de març:

Lointek Gernika – Ciudad de Laguna (D) a les 17:30h

Valencia Basket – IDK Euskotren (C) a les 20:30h

 

Dissabte 6 de març:

Semifinal 1: Guanyador eliminatòria A vs. Guanyador eliminatòria B a les 13:00h

Semifinal 2: Guanyador eliminatòria C vs. Guanyador eliminatòria D a les 16:30h

 

Diumenge 7 de març:

Final: Guanyador de la semifinal 1 vs. Guanyador de la semifinal 2 a les 13:30h

 

Garbajosa ha valorat “viurem cinc dies de passió pel bàsquet femení, encara que no serà amb públic en les graderies però l'afició valenciana ens farà sentir igual i serà el preludi de l'altre al plat fort que és l'Eurobasket d'estiu. Ací trobem l'escenari perfecte, per la vostra experiència amb els protocols, pel vostre somriure i perquè supereu la nostra il·lusió que això no pare”.

 

Per part seua, Bernabé ha assegurat que “hem aconseguit que aquesta ciutat amb moltíssima projecció està imbuïda per l'esperit de l'esport i de superar-se en els moments difícils. Gràcies al Valencia Basket per apostar per l'esport femení i fer que ací vengen grans esdeveniments com aquest i que vindran com l'Eurobasket i donar a les nostres joves les millors referents”.

 

Solá ha posat l'accent que “ser seu de la Copa enguany i el que ve és el millor exemple que podem continuar activant el bàsquet. En nom del Valencia Basket vull agrair a la FEB per la seua aposta per la nostra candidatura. Farem tot el que siga a la nostra mà perquè la Copa siga un espectacle. Com hem fet anteriorment posarem per davant la salut de les esportistes perquè l'espectacle es done garantint la salut de les participants.”

 

Reaccions al sorteig

El director esportiu Esteban Albert, assenyalava en conéixer l'aparellament de quarts de final que “qualsevol equip que arriba a la fase final de la Copa de la Reina és ací pels seus mèrits esportius. És una competició que són tres finals, partits en els quals t'ho jugues tot a cara o creu i crec que serà una eliminatòria complicada i divertida però pense que tenim moltes opcions de passar-la. IDK és un equip que sempre ens ha posat molts problemes en els partits que hem jugat contra ells en les últimes dues temporades. Juga a un ritme alt amb jugadores físiques. Tenim a Meiya Tirera, una de les nostres jugadores històriques que és allí enguany, completa el joc interior amb molt bon nivell. És un equip bastant complet i haurem d'estar bé en totes les facetes. La Copa s'afronta amb moltíssima il·lusió, el fet de ser ací els quatre dies sent amfitrió”.


TAGS: