Declaracions Rubén Burgos pre J22 LF Endesa vs Spar Girona

22/02/2021

Rubén Burgos ha comparegut aquest matí, aprofitant la presentació del Trofeu a l'Esforç 2020/21, amb motiu de la prèvia del partit del pròxim dimecres que mesurarà a Valencia Basket enfront de Spar Girona a la Fonteta.

 

El tècnic ha començat explicant la rellevància de la trobada: “És un partit molt important per a mantindre la segona plaça, perquè ens propulse més encara cap a la possible primera plaça i perquè és un repte, un assoliment que encara no hem aconseguit. Si que guanyarem a Girona en la primera volta a la seua casa en un partit molt sòlid, però a la Fonteta en les temporades anteriors encara no l'havíem aconseguit. Això ens il·lusiona i ens motiva. Aquest partit no és més important que uns altres perquè sense la passada victòria contra Araski, sense anar per totes a Zamora abans de la Copa, de res serveix el que fem amb Girona. És un partit de fase regular i en un moment de la temporada en el qual tot es converteix en vital. Per a classificacions per a posicionar-te, perquè ve la Copa, ve Europa i tot és il·lusionant”.

 

Sobre el rival, Burgos comentava que estan “preparant els detalls puntuals per a jugar contra un equip que té uns excel·lents resultats tant en LF Endesa com a Europa que va tindre un moment de dubtes amb el canvi de cos tècnic, però la qualitat es demostra. És un rival potentíssim”.

 

Respecte a l'estat de forma de les seues jugadores, l'entrenador assegura que estan “contentes de tornar a tindre salut per a tindre un millor dia a dia i tindre una més àmplia rotació en els partits i així poder imprimir el ritme i el joc que volem que es basa en l'esforç, en la col·lectivitat, en la defensa i tindre més efectives per a això ens dóna major potència”.

 

Sobre la possible absència de Chelsea Gray, el tècnic explicava que “no em fio de les baixes quan són un problemita en un turmell. No sé si Chelsea Gray es plantarà ací a calfar. Prepararem la setmana pensant en totes les opcions. Perdrien un actiu important de molt de nivell. Aqueixa posició la podria cobrir Laia Palau que sembla que no tinga edat perquè el que té és experiència, lectura i determinació i fa millors a les seues companyes, que ja de per si mateix són bones i tenen a Frida Eldebrink en un moment òptim”.


TAGS: