Gufresco, nou patrocinador del Valencia Basket

23/02/2021

Valencia Basket ha arribat a un acord amb la companyia valenciana Gufresco S.L. perquè es convertisca en patrocinador del club taronja fins al final de la temporada 2020-21, per la qual cosa esta empresa que comercialitza diferents productes de fruita i verdura per a hostaleria, retail i particulars s'unix i amplia la gran família de patrocinadors i col·laboradors del Club.

 

En virtut d'este acord, Gufresco es convertix en el proveïdor de fruites, sucs i smoothies naturals per a complementar la nutrició dels jugadors i jugadores de les nostres plantilles professionals. A més de la seua presència en els suports habituals i de moltes sorpreses que anirem revelant a través les xarxes socials del Valencia Basket, els nostres aficionats podran beneficiar-se d'un descompte del 10% en els productes de Gufresco a través de comandes en línia. La forma per a beneficiar-se d'esta rebaixa es donarà a conéixer a través dels canals habituals del Club Taronja.

 

Gufresco arriba a la Família Taronja

Gufresco s'engloba dins del grup Gustavo Ferrada, una empresa amb seu a Borriana que des de fa més de 70 anys es dedica a la comercialització, exportació, venda i distribució de taronges, tot tipus de cítrics, fruites i hortalisses. A través de la marca Gufresco, produixen sucs frescos i fruites i hortalisses naturals envasats i presentats en diferents formats per a hostaleria, grans superfícies i des d'ara, també per a acostar la fruita llista per a consumir i els seus sucs als professionals del Valencia Basket.


TAGS: