Declaracions Rubén Burgos pre J27 LF Endesa vs Quesos El Pastor

26/02/2021

Valencia Basket afronta el segon partit de la setmana, l'últim abans de la Copa de la Reina, visitant a Zamora a Quesos El Pastor. Rubén Burgos analitza com arriba l'equip.

 

Després del triomf contra un rival directe com Spar Girona, el tècnic començava destacant la importància de guanyar també els partits contra rivals no directes: “Si no aconsegueixes tant el previ com el post d'un partit vital contra un rival directe i dels quals sempre motiva més jugar de res et serveix. Anirem amb la mentalitat necessària a la pista d'un rival que està necesitadísimo i això segur que implica que no ens posaran les coses fàcils”.

 

Sobre el rival, que ha realitzat una renovació en la plantilla, explicava que “recordant el partit en la primera tornada ací en la nostra pista ja havien patit canvi d'entrenador. Ara a més han canviat a més jugadores, la plantilla és més del 50% nova. Han canviat una mica l'estil de joc quant a que ha acurtat rotació però ha sumat punts a la seua línia exterior i a la seua línia interior amb Vivians i Gidden. Esperem defenses alternatives. Intentarem imposar el nostre ritme, la nostra profunditat de banqueta i rotació perquè el partit caiga del nostre costat”.

 

L'entrenador admet la importància d'ampliar la rotació de cara a aquest partit “pensant en el merescut. Totes les jugadores mereixen participar perquè el seu dia a dia és molt bo i hem de repartir esforços. Crec també que algunes jugadores necessiten més rotació fruit que l'aturada no ens ha beneficiat i no estem en el ritme físic òptim. Ajudarà girar, ajudarà entrenar els dies previs i també ens sumarà ritme de joc, minuts i sensacions col·lectives. Crec que aqueixos feelings i automatismes també són necessaris de cara a la cita important de la Copa de la Reina”.


TAGS: