A la venda el pack d'aficionat per a la Copa de la Reina 2021 de València, edició limitada

26/02/2021

Valencia Basket vol seguir fidel a les tradicions, i encara que la presència d'aficionats siga complicada per a la pròxima edició de la Copa de la Reina a la nostra ciutat, vol que els seus aficionats puguen tindre el pack de marxandatge que commemora la copa de la Reina de València que ens ve per davant. Es tracta d'una edició limitada de camiseta i bufanda al preu conjunt de 19,50 euros, que commemora la cita copera que començarà dijous que ve a la Fonteta.

 

Prenda

Preu

Pack Camiseta + Bufanda

19.50e

Camiseta

12e

Bufanda

9.5e

 

Edició limitada

Estem davant una camiseta i una bufanda que s'editen de manera limitada, per la qual cosa no tardes a aconseguir la teua. Una edició especial per a un producte especial.

 

Més Junts Que Mai!

Amb este lema, volem mostrar la importància que té per a nosaltres l'aficionat taronja, que any rere any esgota els abonaments de la Fonteta, i que es desplaça de forma tan massiva a les copes de la Reina. No serà una Copa a l'ús, però ens agradarà sentir el vostre alé a prop.

 

Un record especial

La camiseta i la bufanda compten amb una picada d'ullet especial, la presència del logotip amb el qual estem recordant la figura de Miki Vukovic.

 

A la venda en botigues física i en línia

Pots comprar el pack especial de la Copa de la Reina des d’este mateix moment a les nostres botigues físiques de la Fonteta i L’Alqueria del Basket, així com a la nostra botiga en línia, en el següent enllaç.


TAGS: