Abonaments i entrades a la venda per a la Copa de la Reina

02/03/2021

Valencia Basket posa a partir d'aquesta vesprada a les 19 hores a la venda, i de forma exclusivament en línia, abonaments i entrades per a la Copa de la Reina que s'albergarà a la Fonteta des de dijous que ve 04 de març. Els abonaments o paquets d'entrades tindran un preu únic de 160 euros, i es podran adquirir entrades per a cada dia des de 40 euros.

 

De les 150 entrades que completen l'afluència permesa per les autoritats per a estos partits atenent mesures sanitàries, el protocol de la competició assigna 40 a la Federació per a compromisos institucionals, i 72 per a equips de la Liga Femenina Endesa, tant participants com no classificats.

 

El Club vol oferir als seus aficionats el major nombre d'entrades a la venda, i de la quantitat restant, posarà 20 abonaments (en format paquet d'entrades) a la venda per a tota la competició, així com les entrades restants –posant també a la venda les que deixen d'utilitzar els equips ja siga per eliminació o per qualsevol altra circumstància- per a cada dia de la competició.

 

Preu abonaments i entrades Copa de la Reina

 

Tipus d’ entrada

Preu

Abonament per a tota la competició

160 euros

Entrades dijous 04/03

(accés als 2 partits)

40 euros

Entrades divendres 05/03

(accés als 2 partits)

50 euros

Entrades dissabte 06/03

(accés als 2 partits)

50 euros

Entrades diumenge 07/03

(Final)

60 euros

*Es podrà adquirir un màxim de 2 abonaments/entrades per aficionat 


Horaris


1/4 de final


Dijous

17:30h Spar Girona - Movistar Estudiantes

20:30 Perfumerías Avenida - Durán Maquinaria Ensino


Divendres

17:30 Lointek Gernika - Ciudad de la Laguna

20:30 Valencia Basket - IDK Euskotren


Semis


Dissabte

13:00h Primera semifinal

17:00h Segunda semifinal


Final

Diumenge: 13:30h


Termini preferencial per a aficionats que hagen comprat entrades per a veure a l'equip femení aquesta temporada

Els aficionats que aquesta temporada ja hagen comprat entrades per a assistir a algun partit de l'equip femení, tindran un període preferencial per a adquirir abonaments i entrades per a la Copa. Des d'aquesta vesprada a les 19h i fins al dijous 04 a les 9h, podran adquirir-les accedint a la web amb el mail amb el qual van comprar les entrades aquesta temporada.

 

Cada dia de la competició a les 19h, s'obrirà el període preferencial per a comprar entrades de l'endemà, finalitzant este a les 9h, i obrint-se a aquesta hora la venda lliure de les entrades que queden disponibles. En el cas de la final, el termini s'obrirà després de finalitzar la segona semifinal.

 

Venda en línia

Les entrades podran adquirir-se exclusivament en línia, a través de la web www.valenciabasket.com en el següent enllaç en els terminis abans esmentats: https://valenciabasket.koobin.com/

 

En el procés de compra en línia, l'aficionat haurà de completar la declaració responsable per a completar la compra.

 

Garanties sanitàries

El Club implementarà totes les mesures sanitàries recomanades per les autoritats per a garantir la seguretat durant els partits i aplicarà un estricte protocol dissenyat específicament per a això. Des de Valencia Basket es prega als seus aficionats la màxima col·laboració perquè es puguen complir totes les mesures de seguretat, entre elles:

 

•Respectar la distància mínima d'1.5 m. de seguretat i l'accés només per les portes indicades pel Club amb tal efecte.

•Presa de temperatura en tots els accessos al pavelló.

•Ús de dispensadors de gel hidroalcohòlic en les entrades, accessos a graderia, servicis i botiga oficial.

•Distància de seguretat entre aficionats en les graderies i localitats, seguint l'ordenat per les autoritats sanitàries competents i les indicacions del Club.

•Ús obligatori de mascareta en tot moment. No estarà permés menjar mentre s'estiga en la graderia.

 


TAGS: