Declaracions Rubén Burgos pre quarts Copa de la Reina vs IDK Euskotren

04/03/2021

Hui arranca la Copa de la Reina a la Fonteta. Demà, en el segon partit de la jornada i últim enfrontament de quarts, serà el torn per a Valencia Basket, que es mesura en la seua tercera participació consecutiva en el torneig enfront de IDK Euskotren. Rubén Burgos analitza les sensacions de l'equip.

 

El tècnic destaca que “com tots els rivals, estem ací amb molta ambició i molta il·lusió i a les nostres jugadores les veig molt conscienciades amb el repte perquè a més la majoria ha tingut experiències d'aquest tipus. La sort de poder-ho gaudir a casa, en el nostre pavelló i enfront d'un grup reduït del nostre públic ens motiva encara un poc més”.

 

Sobre el rival, que ha baixat alguns llocs en la taula des de la seua classificació, Burgos indica que “en la Copa mai influeix massa en el moment en el qual arribes respecte a la competició de lliga. IDK és un equip dur, amb experiència, i sobretot amb fortalesa física a l'interior i versatilitat i capacitat de llançament en l'exterior. Ens preocupa també perquè utilitzaran diverses defenses alternatives i han demostrat ser un equip sòlid durant tota la competició”.

 

L'entrenador explica com es prepara l'equip per a un torneig en el qual no saps si jugaràs només un partit o tres en dies consecutius: “És clar que al cap del staff tècnic està l'anàlisi de tots els rivals i l'objectiu que tant de bo puguem disputar tres partits. De cara a este xoc contra IDK pensarem en aqueix partit, a veure com transcorre, a aprofitar totes les virtuts i fortaleses de les nostres jugadores, però no més enllà del primer dia”.

 

El tècnic incideix en la importància del partit a partit i en la possibilitat que en aquesta mena de competicions pot passar qualsevol cosa en 40 minuts: “És l'esperit de la Copa. És per això que és tan atractiva per a l'aficionat i per a les jugadores que la disputen. Alerta màxima perquè fóra el rival que fora serà un partit molt complicat i un repte exigent el de quarts de final”.


TAGS: