Derrota a Tel Aviv (84-72)

04/03/2021

Valencia Basket no aconsegueix la victòria en la seua visita al Menora Mivtachin Arena en un partit que es va decantar en la segona part del costat local. 18 punts per a Louis Labeyrie i 14 per a Sam Van Rossom, els més destacats en els taronja.

Jaume Ponsarnau va començar el partit posant en pista el quintet format per Sam Van Rossom, Joan Sastre, Vanja Marinkovic, Louis Labeyrie i Bojan Dubljevic. Un triple de Labeyrie i una safata de Van Rossom van donar un primer avantatge a l'equip taronja i encara que Casspi responia, un mat de l'ala-pivot francés posava el 4-7. Van Rossom va replicar a la safata de Jones i Labeyrie es va anar fins a l’anella amb decisió però Zizic en la pintura posava el 8-11 en arribar a la meitat del primer acte. Una cistella trepitjant la línia de tres de Sastre a l'eixida del temps mort va ser resposta per dues cistelles seguides de Bryant però Hermannsson va trobar a Tobey en la pintura abans de l'encert de Di Bartolomeo. Un triple de Prepelic ho deixava en 14-18 al final del primer quart.

Caloiaro va retallar però Tobey va convertir a passada de Kalinic abans que Bender amb dues accions seguides i Dorsey des del tir lliure van posar el 23-20. Dubljevic va culminar una bona jugada col·lectiva anotant baix l’anella i després va aprofitar una estratègia de fons per a ficar el triple alliberat, encara que Dorsey li va contestar amb un altre i des del tir lliure tornava a posar tres a dalt als locals. Un triple a taula de Prepelic i una cistella baix l’anella de Williams li donaven la volta al marcador i no considerar falta sobre l'intent de penetració de Dubljevic, Casspi es va penjar per al 31-30 a tres minuts del descans. Un palmeig i una cistella baix l’anella del propi capità taronja anaven canviant el sentit del partit i Labeyrie es va deixar un en la primera sèrie de tirs lliures per a l'equip taronja per a manar el partit al descans amb 33-35.

Un 2+1 de Zizic i un triple de Caloiaro van obrir la segona meitat però Van Rossom va contestar amb un altre triple. Jones va posar el 41-38 amb una acció individual i encara que Dubljevic va trobar a Labeyrie per al mat, el mateix Jones va elevar a quatre la renda local amb un triple al qual va respondre ràpid Van Rossom amb un altre. Jones va mantindre obert el festival triplista però el base belga del Valencia Basket es va escórrer fins a l’anella per a la safata. Un palmeig de Bender posava el 49-45 en arribar a la meitat del tercer quart però Kalinic va clavar el triple abans de dos tirs lliures de Zizic. Un ganxo de Labeyrie i un triple de Kalinic li van donar la volta al marcador abans d'un triple de Dorsey, dos tirs lliures de Bryant i altres dos de DiBartolomeo per al 58-53. Labeyrie va ficar el triple en la següent acció, Bender va anotar en penetració i Hunter després de rebot ofensiu per a deixar-ho en 62-56 amb deu minuts per jugar.

Hermannsson va convertir el tir per elevació però Dorsey amb un triple va posar un nou màxim desavantatge abans d'un triple, obra de Kalinic. Dorsey continuava fent mal en l'ofensiva, un palmeig de Bender i una cistella de Zizic després de rebot ofensiu van posar el 71-61 a 5:19 per al final. Hermannsson va acabar amb la sequera ofensiva taronja amb un floater i després d'una bona defensa, Van Rossom va ser a la línia del tir lliure (segona vegada en la nit) per a convertir els dos llançaments. Zizic va anotar baix l’anella i Jones es va deixar un llançament lliure per al 74-65 a tres minuts del final. Labeyrie va ficar el triple, Jones dos tirs lliures i una falta xiulada a Van Rossom va desencadenar les protestes de tota la banqueta i una tècnica per al base belga que posava onze a baix a l'equip taronja a menys de dos minuts del final. Un triple de Casspi rematava a un Valencia Basket desesperat al qual si li van xiular faltes de tir en els compassos finals que només van servir per a deixar el marcador final en 84-72