Entrades a la venda davant Perfumerías Avenida

09/03/2021

Valencia Basket posa a partir de demà dimecres 10 a les 9.30 hores a la venda, i de forma exclusivament en línia, les entrades per al partit de la Lliga Femenina Endesa que mesurarà al nostre equip professional davant Perfumerías Avenida (dissabte 13 de març, 17.00 hores) amb un preu únic per als partits de l'equip femení de 15 euros.

 

Els abonats de la passada temporada mantindran com és habitual un termini preferencial per a adquirir les localitats, que durarà fins al divendres 12 de març a les 9.30 hores.

 

El Club posarà a la venda 140 entrades per a aquest partit. Aquesta xifra, al costat de les localitats reservades per a la Targeta #EActiBasket que accediran a aquesta trobada, completen l'afluència permesa per les autoritats per a aquest partit atenent mesures sanitàries.

 

Preu davant Perfumerías Avenida (Lliga Femenina Endesa)

 

Grada

Preu

Preu únic

15 euros

 

Termini preferencial per als abonats

Els abonats de la temporada 19/20 tindran un termini preferencial per a adquirir les entrades. A partir de demà dimecres 10 de març a les 9.30 hores s'iniciarà aqueix termini que finalitzarà el divendres 12 de març a les 9.30 hores. A partir d'aqueix moment, es posaran a la venda les entrades restants per al públic en general. Totes les entrades estaran situades en els sectors de tribuna central, lateral i corba, totes elles en l'anell inferior del pavelló.

 

Entrada inclosa en la Targeta #EActiBasket

Els aficionats taronja que hagen adquirit la Targeta #EActiBasket podran assistir a aquest partit, inclòs en la seua targeta. Així, gaudiran de la seua experiència Premium.

 

Venda en línia

Les entrades podran adquirir-se exclusivament en línia, a través de la web www.valenciabasket.com en el següent enllaç en els terminis abans esmentats: https://valenciabasket.koobin.com/.

 

En el procés de compra on-line, l'aficionat haurà de completar la declaració responsable per a completar la compra.

 

Garanties sanitàries

El Club implementarà totes les mesures sanitàries recomanades per les autoritats per a garantir la seguretat durant els partits i aplicarà un estricte protocol dissenyat específicament per a això. Des de Valencia Basket es prega als seus aficionats la màxima col·laboració perquè es puguen complir totes les mesures de seguretat, entre elles:

 

•Respectar la distància mínima d'1.5 m. de seguretat i l'accés només per les portes indicades pel Club amb tal efecte.

•Presa de temperatura en tots els accessos al pavelló.

•Ús de dispensadors de gel hidroalcohòlic en les entrades, accessos a graderia, servicis i botiga oficial.

•Distància de seguretat entre aficionats en les graderies i localitats, seguint l'ordenat per les autoritats sanitàries competents i les indicacions del Club.

•Ús obligatori de mascareta en tot moment. No estarà permés menjar mentre s'estiga en la graderia.


TAGS: