Valencia Basket expandix la seua marca de la mà de Intersport

10/03/2021

El taronja s'expandix. Els aficionats de Valencia Basket tindran més facilitat per a adquirir els productes del seu equip a partir d'ara. I és que l'entitat, davant la gran demanda i l'evolució dels productes de la seua botiga, decidix apostar per una expansió de la marca i facilitar que tots aquells que ho desitgen puguen comprar el seu marxandatge també fora de les botigues oficials de la Fonteta o L’Alqueria del Basket i més enllà de la botiga en línia.

 

Este primer pas, es donarà de la mà de Intersport. L'empresa de material esportiu distribuirà també els productes taronja a la seua botiga del Parc d'Ademuz (Avinguda de la Il·lustració 6 - Burjassot, València) en un espai tematitzat ple de possibilitats per a tots aquells que vulguen adquirir qualsevol de les peces o complements del seu equip favorit al mateix preu que a les botigues oficials. Es tracta tan sols de l'inici d'una col·laboració amb Intersport que anirà creixent i tindrà com a conseqüència diverses accions conjuntes en el futur, que s'aniran revelant en els pròxims mesos.

 

S'obri d'esta manera un punt de venda més en un moment en què el Club no deixa d'apostar per noves línies de productes, amb un gran acolliment a les botigues oficials. D'esta manera, ja són molts i moltes els que lluixen les noves línies casual de roba i complements, tant dels primers equips com L’Alqueria del Basket, a més dels habituals equipaments.

 

La línia Pam, molt prompte

No són les úniques “estrenes” a les botigues, ja que en pocs dies estaran disponibles els nous productes de la mascota oficial del Club. Roba i complements també per als més xicotets, que podran lluir orgullosos a una de les mascotes més conegudes del bàsquet nacional.


TAGS: