El #DonaDay més tecnològic arriba a la Fonteta

11/03/2021

Valencia Basket rep al líder de la LF Endesa Perfumerias Avenida el pròxim dissabte, en un partit que es viurà d'una forma especial a la Fonteta. Amb Velarte com a patrocinador principal, la jornada suposarà un dia especial per a enaltir l'esport femení amb moltes accions que confirmen la contínua aposta del Club i els seus col·laboradors per la tecnologia per a impulsar l'activació dels encontres.

 

Celebrem el ‘Dona Day’ taronja

Una celebració del Dia de la Dona impulsada per ni més ni menys que cinc marques: Velarte, Caixa Popular, Teika, Milar i Pinturas Isaval. Estes empreses col·laboradores habituals del projecte, ens porten en este partit les noves pantalles LED que tornaran a omplir d'aficionats virtuals les graderies de la Fonteta per a recolçar encara més a l'equip en la seua important cita. Un espectacle visual de màxim nivell.

 

Estrenem videojoc

Durant este encontre, Valencia Basket també acostarà de la mà de Hukit, una nova iniciativa interactiva als espectadors. Mitjançant el QR dels aplaudidors que es repartiran als assistents, s'haurà de realitzar el registre, i els participants hauran d'encistellar totes les vegades que puguen des dels seus dispositius mòbils en un nou joc que traurà a relluir el costat més competitiu de tots. El guanyador s'emportarà una bossa de producte i marxandatge de Velarte.

 

Velarte, un impuls per al partit

A més de donar suport al #DonaDay i premiar el nou joc interactiu, també oferirà regals variats durant els temps morts i entretindrà als aficionats presents amb la seua càmera en videomarcador. El “soroll” de la Fonteta ho posarà també Velarte, patrocinant els tradicionals aplaudidors.

 

Avançament de les Falles

Valencia Basket no s'oblida de les Falles i retrà homenatge en el que seria el dia previ al seu inici, en cas que pogueren celebrar-se en les condicions habituals. Per a això, un minut i mig abans de començar el partit, els espectadors participaran en una globotà per a simular el so de la ‘mascletà’. Per si no fos prou, este homenatge serà presenciat per la Fallera Major Infantil de València, la xiqueta Carla García i Pérez, que s'unirà a l'afició taronja per a animar a les xiques en la batalla contra el líder. 


TAGS: