Victoria per a continuar creient en la Turkish Airlines EuroLeague (66-52)

12/03/2021

València Basket aconsegueix barallar en el fang per a emportar-se una victòria en un partit dur davant Fenerbahce Beko i aconsegueix la seua victòria número 15 en la Turkish Airlines EuroLeague. Sam Van Rossom va liderar al conjunt taronja amb 17 punts i 26 de valoració.

L'entrenador Jaume Ponsarnau va començar posant en pista al quintet format per Sam Van Rossom, Joan Sastre, Vanja Marinkovic, Louis Labeyrie i Bojan Dubljevic. Després d'un inici de poca eficàcia, Vesely va ficar la primera del partit i Brown va convertir un triple des de la cantonada per a posar el 0-5 davant un equip taronja que trobava bons llançaments però gens d'encert. Una anella passada de Van Rossom va connectar la maquinària ofensiva i després d'un tir lliure de De Colo, Marinkovic va clavar el triple i Van Rossom va trobar a Dubljevic en la pintura per a un 2+1 que li donava la volta al marcador en arribar a la meitat del primer quart. Després del temps mort, el belga va trobar a Tobey per a baixar un alley-oop per a allargar el parcial a un 8-0 abans d'un mat de Vesely per al 10-8. Tobey des del tir lliure i Hermannsson amb un tir per elevació van elevar la renda taronja i després d'una bona defensa, Prepelic va ficar un triple. De Colo va anotar en acció personal però Hermannsson des de la línia de personal ho deixava en 18-10 al final del primer quart.

Un encert trepitjant la línia de tres de Prepelic va ser replicat per una cistella de Pierre sobre la botzina de possessió que després es va fabricar un encert amb addicional. Una cistella amb un poc de fortuna de Barthel va portar a Ponsarnau a parar el partit amb 20-17 i després de l'aturada Kalinic es va fabricar l'encert a taula per a tallar el parcial en contra i després d'una recuperació, Williams es va penjar en transició perquè fóra Kokoskov el que parara el partit dues jugades després. Williams va retornar la cistella de Pierre però Vesely va encadenar dos encerts per al 26-23 amb cinc minuts per al descans. Kalinic va anotar a passada de Williams però un triple de De Colo i una cistella en la pintura de Eddie van empatar el partit a 28. Van Rossom després d'una recuperació va convertir a anella passada, Kalinic no va perdonar des de la línia de personal i després d'una altra recuperació, una bona circulació va acabar amb un mat per al 2+0 de Tobey. L'equip taronja va tornar a jugar amb avantatge després d'una altra bona defensa i Kalinic va aprofitar un dels seus tirs lliures i després va assistir a Van Rossom en carrera per a la safata en solitari que deixava el marcador en 37-28 en arribar al descans.

Vesely i Brown van trobar punts per a començar la segona meitat però Marinkovic va atacar l’anella amb decisió per a la safata. Les defenses agressives s'imposaven als atacs en els primers cinc minuts del quart en el qual a penes es va moure el marcador i es va arribar amb 39-34 a la meitat del tercer acte. Van Rossom primer no es va deixar res des del tir lliure i després es va escórrer fins a l’anella per a ficar la safata que tornava a estirar lleugerament la renda taronja i portava al quadre turc a parar el partit. Després d'un tir lliure de Vesely, Van Rossom va aconseguir una altra safata abans d'un triple de De Colo i una tècnica a la banqueta taronja per a deixar-ho amb 45-39 amb deu minuts per jugar.

Williams va trobar a Tobey per a la cistella baix l’anella que obria l'últim acte i després el pivot nord-americà va palmejar dins el tir de l'ala-pivot per a tornar a estirar a deu la renda local. Hermannsson es va anar fins a l’anella per a retornar el mat de Pierre i després d'una recuperació, el base islandés va prendre el carril del centre per a traure el 2+0. Eddie i Vesely van anotar sobre la botzina de possessió i Eddie va traure una falta de tres tirs per a posar el 53-48 a cinc minuts per al final però Prepelic va connectar amb Tobey per a la cistella amb addicional. De Colo va anotar trepitjant la línia de tres en l'acció següent i després del temps mort local, Hermannsson va aprofitar un lleuger avantatge per a clavar un triple. De Colo va anotar en acció individual però Van Rossom se li va retornar amb un tir per elevació. L'equip turc va fallar en les seues dues següents accions i Hermannsson va habilitar a Labeyrie que no va poder convertir en rebre falta però que va anotar dos tirs lliures per a entrar onze punts a dalt amb un minut exacte per jugar. Res més va entrar excepte un triple de Van Rossom que deixava el marcador final en 66-52.