Romero y Trahan-Davis: “Arribem en un bon moment”

14/03/2021

Valencia Basket ha de tornar a canviar el xip de la LF Endesa i posar-se en manera EuroCup Women. Després de superar la final de Copa de la Reina perduda fa una setmana i guanyar ahir a Perfumerías Avenida, el conjunt de Rubén Burgos ha de focalitzar-se a continuar somiant en competició europea. Hui comença la bambolla de l'EuroCup Women, de nou a València. Les taronja s'enfronten aquest dimarts en huitens de final al Aluinvent DVTK Miskolc hongarés a la Fonteta. En cas de guanyar, jugaran els quarts de final el dijous.

 

Leticia Romero assegura que tenen “moltes ganes, la veritat. L'equip està molt motivat per aquesta competició. A més, ja tenim a l'equip complet, per fi, perquè en la primera bambolla vam tindre algunes baixes”. A més, la canària creu que “arribem en un bon moment després d'un gran partit contra un rival directe i ara només queda veure aqueixos dos partits que tenim (en cas de guanyar en huitens) i anar creixent a poc a poc com a equip per a arribar fins al final”.

 

Celeste Trahan-Davis també opina que la victòria contra el líder dóna un plus a l'equip pel que significa: “Crec que guanyar el partit davant Perfumerías Avenida ha sigut molt bo per a nosaltres. Ens ha demostrat que si estem juntes i ens cenyim al pla de partit podem véncer. En el primer quart anàvem a baix, ens unirem i al final guanyem a Salamanca”.

 

El calendari no dóna treva i Romero explica que “aquest mes serà complicat perquè tenim molts partits, dues bambolles… Però al final això és el que ens agrada, jugar partits, i per molt que el cos estiga cansat o mentalment puguem estar cansades, la motivació i les ganes poden amb tota la resta. L'equip per això no fallarà”. En aquest sentit, Trahan-Davis valora que “tenim profunditat de banqueta, afortunadament, per la qual cosa totes les jugadores poden aportar alguna cosa en algun moment del partit. Cada jugadora és una arma i això és una cosa molt important per a nosaltres. Físicament sí que estic una mica cansada, però tenim un gran cos tècnic que cuida de nosaltres”.

 

Per a totes dues jugadores, competir a la Fonteta davant d'una xicoteta part de l'afició és i serà molt important per a l'equip. Romero indica que “ho valorem molt perquè ho necessitem sobretot en aquests finals de partits tan ajustats. Aqueix empenyiment de l'afició per molt pocs que siguen ens ajuda moltíssim. Jugar a casa per a nosaltres és una meravella”. En eixa mateixa línia, Trahan-Davis conclou que “el públic és molt important. Agafem aqueixa energia de l'afició i la necessitem, especialment en aquests moments”.


TAGS: