Valencia Basket lluitarà pel seu primer títol europeu en Szekszard, Hongria

26/03/2021

La FIBA ja ha fet pública la seu de la Final Four de l'EuroCup Women que se celebrarà els dies 9 i 11 d'abril. Szekszard, Hongria, és el lloc triat, ciutat del Atomerömü KSC Szekszard, un dels quatre equips classificats, i que serà l'amfitrió. D'aquesta manera, Valencia Basket viatjarà a Hongria en menys de dues setmanes per a lluitar pel seu primer títol europeu.

 

El divendres 9 d'abril es jugaran les semifinals a un solo partit. Els encreuaments són Reyer Venezia vs KSC Szekszard i Carolo Basket vs Valencia Basket, amb horaris encara per confirmar. El diumenge 11 serà el dia de la final, trobada que jugaran els dos conjunts guanyadors, a més del partit pel tercer lloc, en el qual participaran els dos equips perdedors.

 

Per a aquesta cita, Valencia Basket ‘tallarà’ els playoffs de la LF Endesa. La setmana pròxima l'equip taronja afronta els quarts de final i, en cas de passar a semifinals, haurà d'esperar tres setmanes per a disputar-les. La setmana següent viatjarà a Hongria per a jugar aquesta Final Four d'EuroCup Women i la setmana posterior se celebrarà la Final Four de la EuroLeague Women amb Perfumerías Avenida com a representant espanyol.

 

Aquesta serà la primera eixida de la temporada per a les de Rubén Burgos en el torneig continental -perquè fins ara no havia hagut de moure's de València- i aquest primer viatge s'afrontarà amb la possibilitat de tornar amb el primer trofeu de la història en la maleta.


TAGS: