Gülich: “Estic orgullosa de nosaltres per haver arribat tan lluny”

30/03/2021

Valencia Basket afronta aquesta setmana l'inici dels playoffs de Liga Femenina Endesa. Després d'haver finalitzat la fase regular amb un 29-1 en segon lloc, el conjunt taronja es mesurarà en els quarts a Durán Maquinaria Ensino. Marie Gülich valora com arriba l'equip a aquesta part tan crucial de la temporada perquè, a més, la setmana vinent viatgen a Hongria per a la Final Four de l'EuroCup Women.

 

Sobre l'inici dels playoffs, l'alemanya assegura que “la veritat és que tenim moltes ganes. Primer de tot el tindre l'oportunitat, hem treballat molt dur per a arribar fins ací. En aquesta segona volta de la temporada crec que ens unirem com a equip i continuem treballant com havíem fet durant tota la temporada”.

 

Durán Maquinaria Ensino és el rival d'aquests quarts, al qual les taronja es van enfrontar la setmana passada en un partit ajornat. “Crec que segur que serà una lluita. No vaig jugar aqueix partit perquè vaig estar lesionada eixa setmana, així que només vaig poder veure-les. Elles posen molta energia sobre la pista, nosaltres vam haver de barallar bastant. Crec que serà un partit molt dur, físic i haurem d'estrényer”, indica la pivot.

 

Han sigut setmanes de molts partits i poc descans, però Gülich afirma que “això és part del nostre treball, sent sincera. Quan arribes a aquest punt de la temporada sempre hi ha molts partits i no massa descans, però el Club i el nostre cos tècnic estan fent una gran faena a donar-nos cert descans, algun dia lliure i no posar-nos massa càrrega en els entrenaments. Crec que és un bon equilibri. A més, això és el que fem i ens preparem per a això durant tot l'any”.

 

Havent arribat a la final de la Copa de la Reina, a les portes dels playoffs de lliga i de la Final Four de l'EuroCup Women, Gülich confessa les expectatives que tenia sobre l'equip abans d'arribar a València i com se sent ara: “Estic molt contenta per l'equip. Òbviament, no tenia molt clar què esperar quan vaig vindre ací. Sabia que la lliga espanyola era bastant forta i al llarg de la temporada tampoc teníem molt clar si s'anava a jugar l'Eurocup Women o no. La forma en la qual ha anat arribant tot, no estic sorpresa perquè sabia que ho anàvem a fer bé, però estic molt entusiasmada i contenta per nosaltres per haver superat el COVID i altres coses fora del comuna que a vegades són dures a nivell mental. Estic orgullosa de nosaltres per haver arribat tan lluny”.


TAGS: