Declaracions Rubén Burgos pre quarts playoffs LF Endesa vs Durán Maquinaria Ensino

31/03/2021

El moment més important de la temporada per a Valencia Basket ha arribat. Aquesta vesprada viatgen a Lugo per a enfrontar-se demà a Durán Maquinaria Ensino en l'anada dels quarts de final dels playoffs de la LF Endesa. Rubén Burgos valora com arriba l'equip.

 

El tècnic comentava que “els playoffs són molt atractius, són ja la part decisiva, i que tothom dóna un plus. Contra Ensino és cert que vam poder traure un bon avantatge en els dos partits de lliga regular, però esperem a un equip aguerrit, com ha sigut sempre, amb ambició i a més amb ganes de revenja enfront de nosaltres. Crec que la nostra preparació ha sigut bona, som conscients que hem de posar en valor eixa classificació que hem tingut en la fase regular i arribar amb confiança i amb bona mentalitat a fer bé les nostres coses”.

 

Respecte al canvi de format en els quarts i les semifinals a partit d'anada i volta, Burgos valorava que “com el sistema de competició és el que és, és per a totes i ho sabíem des d'inici de temporada. Sabíem que tant els quarts i les teòriques semis seran així i nosaltres el que hem de fer és fer-nos fortes en cada partit. Pensar que tenim el segon a casa, que està molt bé, enfront del nostre públic i a La Fonteta però és una eliminatòria a 80 minuts i els hem de jugar al cent per cent des del principi”.

 

La tònica de l'equip en els últims partits era anar de menys a més, alguna cosa que pot ser perillosa en playoffs. L'entrenador explicava que “els condicionants sempre influeixen. Les circumstàncies dels últims partits dels quals parlem són en una ratxa de 7 partits en 4 dies. L'equip estava cansat física i mentalment i amb menys preparació prèvia perquè teníem un dia de descans. En eixe  dia transmetíem el scouting i pràcticament sense entrenaments saltàvem d'un partit a un altre. T'adaptaves una mica al rival i al xoc durant els minuts de joc. Ara hem pogut descansar, recuperar-nos. Si és cert que hi ha alguns problemes físics que no han permés a totes les jugadora treballar al cent per cent, però l'equip s'ha pogut recuperar de l'estrés de tant de viatge i tanta competició. Espere que arribem una miqueta més ben preparades i amb les coses clares perquè ara és un tot o res en cada eliminatòria”.

 

El tècnic acabava assegurant que “a l'equip el veig sobretot amb moltes ganes perquè tenim unes jugadores molt competitives i ambicioses i són conscients que ara arriba el moment de reafirmar la bona línia i l'esforç que han fet durant cada dia durant els huit mesos previs”.


TAGS: