Anna Gómez compleix 100 partits amb el Valencia Basket

01/04/2021

La capitana Anna Gómez no deixa de fer història. La jugadora, amb la seua participació en el partit d'anada dels quarts dels playoffs de la LF Endesa enfront de Durán Maquinaria Ensino a Lugo, aconsegueix els 100 partits amb la camiseta del Valencia Basket.

 

La base valenciana arriba a aquesta xifra havent jugat 78 partits en Liga Femenina Endesa, 6 en Copa de la Reina, 15 en EuroCup Women i un en Supercopa. Amb aquests 100 partits vestida de taronja, Anna entra en un selecte grup en el qual només havien entrat fins hui Esther Díaz (134) i Rebeca Cotano (139).

 

Precisament, la capitana va entrar fa a penes 5 jornades en el top 3 de partits amb el club, però no sols ha fet història en aquest àmbit. Anna està en el Top10 en punts (502), en el Top7 en triples (62), és la màxima assistent històrica (403) i en el Top2 de rebots (411). La valenciana, a més, manté el rècord d'assistències d'una jugadora en un partit amb 11 passes de cistella. Els rebots i assistències es van començar a registrar en Lliga Femenina 2, per la qual cosa no existeixen dades anteriors de l'equip femení.

 

D'aquesta manera, Anna Gómez demostra que cada dia es consolida més com una figura en actiu ja històrica dins de la trajectòria de la secció femenina del Valencia Basket.


TAGS: