Casas: “Tenim moltes ganes perquè hi ha un títol en joc”

06/04/2021

Esta setmana Valencia Basket té una de les cites més importants de la temporada. Demà, l'equip dirigit per Rubén Burgos viatja a Hongria on disputarà a partir d'aquest divendres la Final Four de l'EuroCup Women. La nacional Queralt Casas parla sobre el moment en el qual arriba l'equip.

 

L'escorta assegura que aquesta Final Four l'afronten “amb moltes ganes perquè al final hi ha un títol en joc i és la primera vegada que el Club arriba fins ací en competició europea. Serà molt complicat perquè els quatre equips que anem tenim molt bona plantilla i juguem un molt bon bàsquet. El bo és ser ací i tant de bo podem, primer arribar a la final i tant de bo guanyar-la”.

 

Aquest serà el primer viatge fóra d'Espanya que faça Valencia Basket aquesta temporada. Un gran canvi que, si bé suposarà no tindre a l'afició de la seua part, l'equip l’acull amb optimisme: “Hem tingut la sort en les dues bambolles anteriors poder-les fer ací. Tampoc va malament canviar una mica d'aires”.

 

El Flammes Carolo Basket prové de la lliga francesa, la qual Queralt coneix molt bé després d'haver passat pel Nantes i el Landes: “Qualsevol rival que siga de lliga francesa sabem que és molt físic. Si ho compare amb nosaltres, diria que són més físiques que nosaltres, però crec que els podem fer mal. Si juguem intel·ligent podem ser millors que elles. Al final són 40 minuts i els dos equips ho donarem tot. Eixirà el que tinga igual el millor dia perquè crec que som equips bastant compensats. Crec que si volem guanyar-los és més jugar a intel·ligent i als nostres punts forts, més que a físic contra elles”.


TAGS: