Valencia Basket inicia el camí cap al títol d'EuroCup Women

07/04/2021

Valencia Basket comença hui, literalment, el seu camí cap al títol de l'EuroCup Women. L'expedició taronja, encapçalada per la plantilla i el cos tècnic, posa aquest matí rumb a Hongria on la ciutat de Szekszard espera com a seu dels quatre equips que barallaran en aquesta Final Four europea.

 

El conjunt taronja es dirigeix cap a un moment únic en la història del Club, com ja ho va ser la final de la Copa de la Reina enfront de Spar Girona fa només un mes. Valencia Basket participarà per primera vegada en una Final Four continental en la qual és la seua segona temporada disputant la competició. Només 15 partits d'EuroCup Women han necessitat les de Rubén Burgos en la seua curta història europea per a col·locar-se entre els quatre millors equips del torneig de plata.

 

L'única jugadora que ha estat en tots i cadascun d'eixos partits ha sigut la capitana Anna Gómez. Ella al costat de María Pina, Leticia Romero i Queralt Casas podrien viure el primer títol del Club després d'haver viscut també el debut europeu.

 

Per a poder aconseguir-ho hauran de derrocar dos murs de 40 minuts cadascun en el qual no hi haurà marge d'error. En les semifinals el rival és el Flammes Carolo Basket, equip de meitat taula en la lliga francesa, no per això menys perillós, perquè la lliga del país veí és una de les més exigents d'Europa. En l'altra semifinal s'enfronten el Reyer Venezia, líder de la lliga italiana, i el KSC Szekszard, amfitrió i tercer en la seua lliga domèstica. Si Valencia Basket aconseguira derrocar aqueix primer mur, el següent seria el vencedor del duel entre l'equip italià i l'hongarés en una hipotètica final. Seria la segona d'enguany.

 

Il·lusió a les de Rubén Burgos no els falta en aquest primer viatge a l'estranger de la temporada per a derrocar eixos dos murs i poder tornar el dilluns a València carregant el primer títol en la història de la secció femenina del Club.


TAGS: