Declaracions Rubén Burgos pre final EuroCup Women vs Reyer Venezia

10/04/2021

Valencia Basket afronta la segona final de la temporada, la primera a nivell europeu. Després de superar a Flammes Carolo Basket en les semifinals, l'equip taronja lluitarà per un títol que ara mateix està a 40 minuts de distància. Rubén Burgos analitza com arriba l'equip.

 

El tècnic valorava sobre el Reyer Venezia que “ha confirmat les expectatives que hi havia sobre una plantilla molt important, un roster de jugadores estel·lar i un Club amb tradició Eurolliga en l'última dècada. És clar que el seu joc ha estat a l'altura, no han perdut cap partit i han demostrat que aqueixes individualitats són importants. Despleguen un joc molt físic, en totes les línies tenen jugadores amb capacitat per a anotar. En defensa es tanquen i plantegen diferents variables. És cert que per a nosaltres la manera de combatre això i competir contra elles ha de ser des de la col·lectivitat, des del nostre senyal d'identitat i que totes les jugadores tinguen responsabilitat. Tant en defensa per a ajudar en cada aparellament com en atac per a continuar compartint la pilota i sent solidàries al nivell que hem fet hui”.

 

Sobre el dia de descans entre semifinal i final, el tècnic assegurava que “físicament ens vindrà molt bé aquest dia i mig descans, comparant-lo amb l'altra final que juguem on a penes vam tindre 14 hores entre semifinal i final en Copa de la Reina. L'equip es recuperarà millor físicament i alguna cosa que ens improta bastant és que ho facen mentalment. El pla de partit serà completament diferent. El staff ho tenia molt preparat i ha donat una mica d'informació, ja que en un percentatge alt d'arribar a la final sabíem que el rival podia ser Venècia. Les jugadores ara han de posar el xip de final i assumir les especialitats que necessitem fer molt bé per a competir al màxim contra aquest equip. No sé si ens donarà per a guanyar, però segur que ens donarà moltes més opcions”.


TAGS: