Valencia Basket oferirà este dimarts el títol de l'Eurocup Women

12/04/2021

Després de la brillant conquesta del títol de l'Eurocup Women en la localitat hongaresa de Szekszard, València Basket emprén hui dilluns el camí de tornada fins a València. Demà dimarts, oferirà el títol a les autoritats valencianes, acabant amb una trobada virtual al costat de tota l'afició taronja que podrà seguir-se en totes les xarxes socials del València Basket.

 

Les visites institucionals començaran a les 16.30 amb la recepció a l'Ajuntament de València per part de l'alcalde de la nostra ciutat, Joan Ribó. La segona parada tindrà lloc a les 17.15 hores en el Palau de la Generalitat Valenciana amb la recepció per part del President de la Generalitat, Ximo Puig. L'última parada de la comitiva tindrà lloc a les 18 hores amb la recepció en la Basílica.

 

La comitiva taronja, més reduïda del desitjat per motiu del COVID, estarà encapçalada per les tres capitanes, Anna Gómez, Queralt Casas i María Pina, al costat de l'entrenador Rubén Burgos i al director esportiu Esteban Albert, als quals acompanyarà la representació institucional, encapçalada pel president Vicente Solá, el Director General, José Puentes, i el Director Institucional, Víctor Luengo.

 

T'esperem a les 19.30 hores en la gran trobada virtual!

Una vegada finalitzada la visita institucional, arribarà el plat fort per a la nostra afició, per a la Família Taronja. Des de les 19.30 hores, tota la plantilla campiona de l'Eurocup Woman serà present en un gran esdeveniment virtual per a tota l'afició del València *Basket. La trobada serà retransmesa en obert per a tota l'afició a través dels comptes de Youtube, Facebook i Instagram del València Basket.

 

Deixa les teues preguntes!

Tant en aquest post, com en directe en l'emissió en qualsevol dels 3 canals, pots deixar-nos les teues preguntes per a la jugadora que vulgues o per al primer entrenador, Rubén Burgos. Volem que sigues part activa d’esta trobada!.

 

Cronologia: Dimarts 13 d'abril

16.30 – Recepció a l'Ajuntament de València

17.15 – Recepció en el Palau de la Generalitat

18.00 – Recepció en la Basílica

19.30 – Trobada virtual


TAGS: