Bojan Dubljevic: 500 vegades taronja

12/04/2021

El capità de Valencia Basket, Bojan Dubljevic, es va convertir ahir en la pista del Casademont Zaragoza en el tercer jugador de la història en arribar a la xifra de 500 partits disputats amb la camiseta taronja. El pivot montenegrí va disputar ahir el seu partit 294 en la Liga Endesa, als quals unix 187 trobades en competicions europees, 15 en la Copa del Rei i 4 en la Supercopa Endesa. Dubljevic, que va aterrar en el nostre Club en l'estiu de 2012 procedent del Buducnost a l'edat de 20 anys, travessa la seua novena temporada consecutiva en el nostre primer equip masculí.

 

Dubljevic és el líder històric de l'entitat en dues de les estadístiques més significatives com són els punts i els rebots. Amb els 5 punts anotats ahir en el Príncipe Felipe, Dubljevic augmenta la seua distància al capdavant d'esta classificació amb 5.943 punts convertits. El mateix que en l'estadística de rebots, en la qual incloent els cinc d'ahir és més líder en eixa llista amb 2.729 rebutges capturats.

 

Nous reptes en l'horitzó

Després d'aconseguir la xifra del mig miler de partits, Dubljevic tan sols té a dos jugadors per davant: Víctor Luengo amb els 643 partits jugats i Rafa Martínez amb 626. I té a la seua mà fer-se amb bona part dels rècords de l'entitat, amb diversos objectius en Liga Endesa relativament a prop. A curt termini, està a tres partits d'igualar les 297 trobades en acb de Nacho Rodilla i pujar a la tercera posició també en partits jugats en la Liga Endesa. I també té en el radar convertir-se en el màxim rebotejador de Valencia Basket en la acb, ja que té a Brad Branson a 31 rebutges de distància. Un poc més lluny té la possibilitat de convertir-se també en el màxim anotador històric en la acb, ja que es troba a 235 punts de distància de Rafa Martínez.


TAGS: