Unisa, nou patrocinador oficial de sabatilles de vestir de l'equip femení del Valencia Basket

19/04/2021

Valencia Basket ha aconseguit un acord amb la marca de calçat espanyola Unisa perquè siga el patrocinador oficial de sabatilles de vestir de la primera plantilla femenina i el personal de botiga de la Fonteta i L’Alqueria del Basket. D'aquesta manera, Unisa se suma a l'àmplia llista d'empreses col·laboradores del club taronja, apostant especialment per un projecte creixent com és l'equip femení.

 

Des d'aquest moment, les jugadores del Valencia Basket, entrenadora i fisioterapeuta lluiran en actes oficials les sabatilles de Unisa a manera de conjunt amb el vestit de Part Two. Al mateix temps, els empleats de les botigues del Valencia Basket a la Fonteta i L’Alqueria del Basket portaran també aquestes sabatilles com a part de la seua indumentària de treball.

 

Sobre Unisa

Unisa és una marca de calçat espanyola de projecció internacional. Els seus dissenys es caracteritzen abans de res per la seua comoditat i la qualitat de tots els seus materials, raó per la qual un gran nombre de dones confien i busquen la marca. Una signatura que adapta la moda a la vida de la dona actual i la seua comoditat.

 

Els laboratoris de la signatura experimenten cada dia amb models més còmodes, més lleugers, amb formes millor adaptades, per a fabricar una sabata de tendència, però al mateix temps funcional. Un casament entre tecnologia del calçat i moda. Unisa dissenya per a una dona professional, moderna, que cuida la seua aparença però que necessita un calçat per a tot el dia.

 

Descompte per a abonats

Unisa, com a nou patrocinador del Valrncia Basket, posa a la disposició dels abonats un descompte en els seus productes de la temporada d'estiu 2021. Aplicant un codi en el procés de compra a través de la seua pàgina web www.unisa-europa.com, els abonats taronja tindran accés a un 15% de descompte, vàlid durant 3 mesos des d'aquest moment. El codi de descompte, que els farem arribar en els pròxims dies, és aplicable a màxim 4 productes en una única compra.


TAGS: