Jaime Pradilla i Josep Puerto, candidats al Millor Quintet Jove de la Liga Endesa 2020-21

19/04/2021

Este matí ha donat inici a través de l'app oficial de la acb la votació popular per a triar al Millor Jove i el Millor Quintet Jove de la Liga Endesa 2020-21. I s'ha revelat la identitat dels 19 candidats a emportar-se este reconeixement, entre els quals per primera vegada des de la creació d'este guardó en la temporada 2013-14 hi ha dos jugadors del Valencia Basket: l'ala-pivot Jaime Pradilla i l'aler Josep Puerto.

 

L'interior aragonés Jaime Pradilla ha disputat fins al moment 23 partits amb unes mitjanes de 3,1 punts i 2 rebots per a 2,9 de valoració en una mitjana de 9:11 minuts sobre la pista. Josep Puerto és el primer jugador format en L’Alqueria del Basket que és candidat a entrar en el Millor Quintet Jove de la Lliga Endesa des de la creació d'este reconeixement. Després de tornar de la seua cessió en el TAU Castelló, l'aler valencià ha disputat 15 partits en els quals presenta una mitjana de 2,7 punts i 1 rebot per a 2,7 de valoració en 9:06 minuts de joc per encontre.

 

El vot dels aficionats suposarà el 25% d'un premi en el qual exercixen de jurats els quatre grans sectors del bàsquet: afició, jugadors i entrenadors dels clubs de la Lliga Endesa i mitjans de comunicació.


TAGS: