A la venda 325 entrades més per a la volta de les semifinals de playoffs davant Spar Girona

22/04/2021

Valencia Basket posa ja a la venda, de forma exclusivament on-line, 325 noves entrades per al partit de tornada de l'encreuament de semifinals de la Liga Femenina Endesa que mesurarà al nostre equip professional davant Spar Girona (dissabte 24 d'abril, 20.30 hores). Les entrades es posaran a la venda a partir de 15 euros.

 

El Club ha rebut l'aprovació per part de les institucions i autoritats competents per a ampliar l'aforament en este partit, ateses les noves restriccions que permeten sol·licitar-lo en competicions oficials d'àmbit estatal. Les 325 noves entrades per a este partit, al costat de les 140 localitats ja venudes i les localitats reservades per a la Targeta #EActiBasket que accediran a este encontre, completen l'afluència permesa per les autoritats atenent mesures sanitàries.

 

Preu davant Spar Girona (Liga Femenina Endesa)

 

Grada

Precio

Anillo superior

15 euros

Tribuna

20 euros

 

Entrada inclosa en la Targeta #EActiBasket

Els aficionats taronja que hagen adquirit la Targeta #EActiBasket podran assistir a este partit, inclòs en la seua targeta. Així, gaudiran de la seua experiència Premium.

 

Venda en línia

Les entrades podran adquirir-se exclusivament en línia, a través de la web www.valenciabasket.com en el següent enllaç en els terminis abans esmentats: https://valenciabasket.koobin.com/

 

En el procés de compra en línia, l'aficionat haurà de completar la declaració responsable per a completar la compra.

 

Garanties sanitàries

El Club implementarà totes les mesures sanitàries recomanades per les autoritats per a garantir la seguretat durant els partits i aplicarà un estricte protocol dissenyat específicament per a això. Des de Valencia Basket es prega als seus aficionats la màxima col·laboració perquè es puguen complir totes les mesures de seguretat, entre elles:

 

•Respectar la distància mínima d'1.5 m. de seguretat i l'accés només per les portes indicades pel Club amb tal efecte.

•Presa de temperatura en tots els accessos al pavelló.

•Ús de dispensadors de gel hidroalcohòlic en les entrades, accessos a graderia, serveis i botiga oficial.

•Distància de seguretat entre aficionats en les graderies i localitats, seguint l'ordenat per les autoritats sanitàries competents i les indicacions del Club.

•Ús obligatori de màscara en tot moment. No estarà permés menjar mentre s'estiga en la graderia.


TAGS: