Declaracions Rubén Burgos pre tornada semifinals LF Endesa vs Spar Girona

23/04/2021

El tècnic del primer equip femení del Valencia Basket Rubén Burgos ha comparegut aquest matí en una roda de premsa conjunta amb l'entrenador del primer equip masculí Jaume Ponsarnau. El conjunt dirigit per Burgos afronta aquest dissabte el partit de tornada de les semifinals dels playoffs de LF Endesa i el tècnic ha valorat les sensacions de cara a aquest enfrontament.

 

El tècnic ha arrancat explicant que “ahir vam tindre una xicoteta part de treball de recuperació i veure alguns detalls a millorar, que sempre n'hi ha. Pese al resultat del primer partit creiem que és bo i hem de fer-ho bo a la Fonteta. Llistes per a polir detalls, que estem en el descans d'un partit de 80 minuts i que tornarà a ser dur i que segurament ho serà més encara. Passarem moments complicats que hem de traure des de la nostra mentalitat i la nostra identitat i com hem fet tota la temporada, des de la defensa. És on construïm, és el que ens dóna confiança i curiosament, no és casualitat, ens fa tindre més fluïdesa en atac. Molt il·lusionades perquè aquest passet més ens enviaria a una teòrica tercera final de la temporada. És molt il·lusionant i segur que en el nostre pavelló amb el nostre públic tenim l'energia necessària per a donar el nostre 200% i atacar l'objectiu”.

 

Respecte a la mentalitat amb la qual afronta l'equip un partit que el pot portar a la final indica que “sabem la transcendència del partit i que seria una nova final, però la mentalitat no ha de ser pensar en la final, ha de ser pensar en el rival per a aquest partit que és Girona, que és un equipazo. Hem tingut la sort de guanyar-la amb aquesta van 3 vegades enguany, però el dia D a l'hora H, per moltes circumstàncies, i el cansament va influir, ser va imposar a nosaltres per 10 punts. Hem de tindre al cap quines eines tenen, que determinació i experiència tant jugadores com tècnic, tenen més que nosaltres segurament. A il·lusió, ambició, a esforç a treball és la nostra mentalitat. Que en aqueixos camps puguem imposar-nos a elles i segurament el plus per a aconseguir-lo ens el puga donar la nostra afició, que a més serà un xicotet número major encara aquesta vegada i ens alegrem per això”.

 

Sobre la possibilitat que l'equip es relaxe amb eixa renda de 9 punts, Burgos resolia que “ens preocupa el rival i fer una miqueta millor les coses. Amb una mica més d'encert per la seua part estaríem parlant de menys de 9 punts o de no haver pogut guanyar el partit. Vam fer coses bé en defensa, però altres millorables. Les nostres no ens preocupen perquè les coneixem, perquè sabem de la seua competitivitat, demostren fam cada dia. Amb les nostres crec que tant de bo el partit seguisca les línies dels quals hem jugats prèviament quant a desenvolupament, que puguem acabar imposant el nostre ritme, la nostra intensitat, però no tenim cap dubte que les nostres jugadores l'executaran. Veurem si aconseguim que elles no ho executen una miqueta millor perquè també tindran pla”.


TAGS: