Declaracions Jaume Ponsarnau prèvia Valencia Basket- RETAbet Bilbao Basket

23/04/2021

L'entrenador del primer equip masculí de Valencia Basket, Jaume Ponsarnau, ha comparegut en la prèvia del partit de la jornada 33 de la Liga Endesa que ha d'enfrontar a l'equip taronja davant el RETAbet Bilbao Basket. Després de la confirmació de dos positius per COVID-19 en el primer equip bilbaí i a l'espera dels tests de suport per a saber si el partit es disputa en el moment en el qual està previst, el tècnic taronja recupera el seu simil del principi de temporada i destaca que “com els bombers, estarem preparats per a jugar quan siga”

 

Ponsarnau continuava assenyalant que “estem immersos en la Liga Endesa contra un rival que ha demostrat ser un bon equip però ha tingut problemes de lesions i està lluitant pel que està lluitant. Ens trobarem a un equip que segur que intentarà donar-ho tot. I a més vindran amb menys pressió i això els fa més perillosos. Un equip que basa la seua qualitat a partir de la generació i execució de Brown i Jenkins i amb un baluard que és tot el joc de Balvin, tant ofensiu com defensiu, sent un dels jugadors amb més presència en la pintura. Està jugant a gran nivell i Bilbao ha notat molt el temps que ha estat lesionat. Els problemes de Rousselle no li han deixat rendir en plenitud i Athinaiou ja tindrà un pas més en la seua integració, és un molt bon jugador. Haurem d'estar pendents d'estos focus i d'atacar-los bé. Segur que intentaran fer defenses alternatives, adaptar-se, fer propostes per a trencar el nostre ritme de joc perquè on ara ens sentim millor és jugant amb ritme”

 

Preguntat per l'objectiu de l'equip per al que resta de temporada, Ponsarnau revelava que “explícitament el que ahir va dir el director general José Puentes és el que se'ns va dir a nosaltres, toca anar per la Lliga. I específicament els jugadors ho estan dient. En què la puguem guanyar o no intervenen moltíssimes coses, especialment jugar cada partit contra un altre equip que farà tot el possible perquè no l'aconseguisques. Qui troba la inspiració, l'encert, l'energia, la força. Dins del que està dins de les nostres possibilitats, nosaltres volem guanyar cada partit, volem ficar el nostre 100% i volem treballar-nos tan bé com siga possible per a ser capaços que eixe 100% siga el més alt possible. Per mentalitat, per moltes de les coses que ahir va transmetre el director general, hem d'anar per la cinquena plaça, independentment de les especulacions que puga haver-hi amb el rival. I al fet que si s'equivoca el quart, ser allí per a aprofitar-ho”.


TAGS: