Declaracions Rubén Burgos i Cristina Ouviña post SF LF Endesa tornada vs Spar Girona

24/04/2021

Cristina Ouviña analitzava el partit. “No sé si amb sort o no, no sé amb què, però ho hem tret, hem disfrutat, ens hem portat un partit molt bonic i tenim una altra final. Volíem arribar, i amb el nostre joc, la nostra dinàmica ho hem aconseguit” deia. També Rubén Burgos. “Estem molt satisfetes. Jugar les 3 finals parla molt bé del treball de les jugadores. Veient el nivell que ha donat l'equip, especialment en la segona part, veiem eixa obsessió per ser millors cada dia. Seguim en línia ascendent. Sabíem que el partit seria complicat. Sabíem que podien tindre moments per a guanyar l'eliminatòria. Ha arribat més tard del que volíem, no han abaixat l'anotació i no acabàvem de defendre del tot bé. L'equip ha reaccionat des de la defensa, i la confiança i la fe en les nostres coses ens ha donat el parcial de 16-0 i la confiança en cada acció. Ara a descansar, a recuperar-nos i a pensar en la final” va conclure.