Entrades a la venda per al segon partit de la final de playoffs davant Perfumerías Avenida

27/04/2021

Valencia Basket posa a partir de hui dimarts 27 d'abril a les 18.00 hores a la venda, i de forma exclusivament on-line, les entrades per al segon partit de la final dels playoffs de la Liga Femenina Endesa que mesurarà al nostre equip professional davant Perfumerías Avenida (diumenge 2 de maig, 12:30 hores) amb un preu que va des dels 30 euros en l'anell superior fins als 50 euros en l'anell inferior.

 

Els abonats de la passada temporada mantindran com és habitual un termini preferencial per a adquirir les localitats, que durarà fins al dimecres 28 d'abril a les 18:00 hores.

 

El Club posarà a la venda 475 entrades per a este partit. Esta xifra, al costat de les localitats reservades per a la Targeta #EActiBasket que accediran a este encontre, completen l'afluència permesa per les autoritats per a este partit atenent mesures sanitàries de 500 espectadors.

 

Preu davant Perfumerías Avenida (Liga Femenina Endesa)

 

Grada

Preu

Anell superior

30 euros

Anell inferior

50 euros

 

Termini preferencial per als abonats

Els abonats de la temporada 19/20 tindran un termini preferencial per a adquirir les entrades. A partir de hui dimarts 27 d'abril a les 18:00 hores s'iniciarà eixe termini que finalitzarà el dimecres 28 d'abril a les 18:00 hores. A partir d'eixe moment, es posaran a la venda les entrades restants per al públic en general. Totes les entrades estaran situades en els sectors de tribuna central, lateral i corba i anell superior.

 

Entrada inclosa en la Targeta #EActiBasket

Els aficionats taronja que hagen adquirit la Targeta #EActiBasket podran assistir a este partit, inclòs en la seua targeta. Així, gaudiran de la seua experiència Premium.

 

Venda en línia

Les entrades podran adquirir-se exclusivament en línia, a través de la web www.valenciabasket.com en el següent enllaç en els terminis abans esmentats: https://valenciabasket.koobin.com/

 

En el procés de compra en línia, l'aficionat haurà de completar la declaració responsable per a completar la compra.

 

Garanties sanitàries

El Club implementarà totes les mesures sanitàries recomanades per les autoritats per a garantir la seguretat durant els partits i aplicarà un estricte protocol dissenyat específicament per a això. Des de Valencia Basket es prega als seus aficionats la màxima col·laboració perquè es puguen complir totes les mesures de seguretat, entre elles:

 

•Respectar la distància mínima d'1.5 m. de seguretat i l'accés només per les portes indicades pel Club amb tal efecte.

•Presa de temperatura en tots els accessos al pavelló.

•Ús de dispensadors de gel hidroalcohòlic en les entrades, accessos a graderia, serveis i botiga oficial.

•Distància de seguretat entre aficionats en les graderies i localitats, seguint l'ordenat per les autoritats sanitàries competents i les indicacions del Club.

•Ús obligatori de màscara en tot moment. No estarà permés menjar mentre s'estiga en la graderia.

 


TAGS: