Declaracions Rubén Burgos i Bec Allen pre final LF Endesa vs Perfumerías Avenida

27/04/2021

Valencia Basket afronta les seues primeres finals de lliga enfront de Perfumerías Avenida. La jugadora Rebecca Allen i l'entrenador Rubén Burgos analitzen com arriba l'equip a la tercera final de la temporada i, a més, enfront del subcampió de la EuroLeague Women.

 

El tècnic ha realitzat una valoració inicial en la qual admet que “arribem amb molta il·lusió i ambició, com sempre, i espere que el millor preparades possible dins de les circumstàncies i condicionants que sempre hi ha en un final de temporada, una temporada molt estreta quant a partits i en dates. L'equip està il·lusionat i conscienciat i a Salamanca, malgrat conéixer-lo dels partits previs de temporada, crec que elles arriben en o moment de fam, que no han aconseguit cap títol encara en una temporada que estan fent espectacular i estan jugant a un nivell molt alt. En la Final Four de l'Eurolliga ho van demostrar i en les semifinals contra Lointek Gernika ho han reafirmat. Per part nostra, els dies que estem tenint d'entrenament estan servint per a recuperar-nos una miqueta físicament, per a aclarir conceptes i per a variar sempre els detalls necessaris que una final requereix”.

 

Sobre l'àmplia vida de Perfumerías Avenida i la curta de l'equip taronja, Burgos explica que “tenen més experiència que nosaltres, el primer l'entrenador, i el club té una trajectòria que ha liderat i ha sigut un referent per a la resta dels equips a nivell nacional i europeu. Nosaltres arribem a la nostra primera final de lliga, ràpid prompte, no sé, però intentarem barallar-la igual que hem fet en les anteriors dins de la nostra curta experiència. Comencem a tindre-la, anem coneixent-nos els equips entre nosaltres… El que volem és afrontar la final com el que és: dos o tres partits. No el que portem darrere, on volem arribar… Una final és per a intentar guanyar-la”.

Respecte a la visió d'Allen sobre la mentalitat de cara a aquesta eliminatòria, assegura que “l'equip té moltes ganes. És un gran assoliment haver arribat a aquesta final de lliga i crec que estem preparades. Han sigut positius els entrenaments d'aquesta setmana. Anirem duro a per això”.

 

L'australiana, amb experiència en títols i finals, confessa que “seria increïble per a mi personalment, per al club i per a la resta de l'equip poder guanyar el títol de lliga i també haver guanyat l'EuroCup Women ha sigut una cosa molt especial i gran. Això és una cosa que tots volem aconseguir així que donarem el cent per cent per a aconseguir-ho”.


TAGS: