Declaracions Rubén Burgos pre P2 final LF Endesa vs Perfumerías Avenida

01/05/2021

Valencia Basket li va arrabassar el factor pista a Perfumerías Avenida en el primer partit de la final de LF Endesa a Salamanca, i ara es troba a 40 minuts d'alçar el títol de lliga a la Fonteta. Rubén Burgos valora com arriba l'equip a aquest partit.

 

El tècnic aclaria que “nosaltres el que hem de fer és continuar treballant en la línia que venim les últimes setmanes, on cada partit ha sigut pràcticament una final i transcendental. Som conscients que vam fer un pas important però que igual de difícil, sinó una miqueta més, serà ara reafirmar-ho a casa i enfront del nostre públic. Ens enfrontem a un gran equip que ha demostrat molta fam i molt desig tota la temporada i així ho farà. Haurem de fer-ho una miqueta millor si cap per a aconseguir aqueix objectiu”.

 

Sobre el possible guió del partit, tenint en compte que els tres anteriors contra aquest rival anaren a pròrroga, Burgos comenta que “el normal seria que fora un partit ajustat on tots dos equips cada vegada ens coneixem una miqueta millor. Segur que hi ha alguna sorpresa tàctica o alguna cosa que hàgem usat en partits anteriors ho revisarem per a analitzar i veurem també l'estat físic en el qual les jugadores de tots dos costats arriben. Totes estan cansades, tocades, amb sobrecàrregues, amb xicotetes lesions i tant el factor físic i mental quan hi ha tant de desgast serà un factor important”.

 

L'entrenador incidia en l'estat físic de Laura Gil, que no va participar en l'última trobada: “Amb Laura Gil seguirem amb la línia que portem últimament de protegir-la, de no córrer cap risc d'aqueixa xicoteta lesió que té i ha arrossegat i de la qual no acaba de trobar-se al cent per cent i si està en disposició d'ajudar a l'equip comptarem amb ella sempre sense posar en risc la salut de la jugadora. La resta amb els tractament i les cures extremes que els serveis mèdics van realitzar des del minut un després del partit, i intentar que arriben en el millor percentatge possible al qual puguen estar ara mateix”.

 

La Fonteta tindrà 1.500 persones espentant i Burgos admet la importància de l'afició: “Ens abelleix jugar a casa, ho notem moltíssim en el segon partit de semis contra Girona. Des del calfament el públic es va fer notar i les sensacions van ser bones. Això ajuda al fet que les jugadores se senten abrigallades i amb una mica més d’energia i per a aquests partits sempre és clau”.


TAGS: