Bojan Dubljevic trenca la barrera dels 6.000 punts

03/05/2021

El capità de Valencia Basket, Bojan Dubljevic continua reescrivint la història estadística del nostre Club. Si recentment es convertia en el tercer jugador a superar el mig miler de partits com taronja, amb els 22 punts anotats ahir en el triomf davant Movistar Estudiantes es va convertir en el primer jugador a trencar la barrera dels 6.000 punts anotats amb la nostra camiseta. Tot això en una vesprada en la qual va superar a Nacho Rodilla per a ser el tercer amb més partits disputats en Liga Endesa, a dues trobades de distància de la redona xifra de 300 partits acb.

 

Quedaven 29 segons per a acabar el primer quart del partit davant els col·legials quan Martin Hermannsson va trobar el tall de Dubljevic pel centre per a anotar el llançament en la pintura malgrat l'oposició del seu compatriota Djurisic. Amb eixa canastra aconseguia el seu cinqué punt del partit i col·locava el seu comptador particular d'anotació a Valencia Basket en 6.000 punts. Després arribarien altres 17 punts més, per a deixar el comptador en 6.017 quan va acabar el xoc davant els col·legials. Una xifra que no fa sinó augmentar encara més el seu avantatge al capdavant com a màxim anotador de la història del Club.

 

Històric en acb

A més, l’encontre d'ahir davant Movistar Estudiantes va ser el partit 298 en la Liga Endesa amb Valencia Basket, una xifra que li permet superar a Nacho Rodilla i convertir-se en solitari en el tercer jugador amb més partits acb de la història del Valencia Basket, per darrere de Víctor Luengo (465) i Rafa Martínez (398). Dubljevic té ara a dos partits la xifra de 300 partits en acb i està a 12 rebots de desbancar a Brad Branson i convertir-se també en el millor rebotejador del Club en la Liga Endesa.


TAGS: