Pantalles gegants a la Fonteta per a veure el tercer partit de la final de la Liga Femenina Endesa

03/05/2021

Valencia Basket vol viure amb la seua afició el tercer i definitiu partit de la final de la Liga Femenina Endesa i per això organitza pantalles gegants perquè la seua afició, amb totes les mesures necessàries, viva de forma unida una cita tan especial com la que succeirà el dijous a les 19h a Salamanca. Tot suma per a manar bones vibracions fins a la ciutat on es jugarà el partit.

 

Aforament de 500 places

Per protocols propis de l'època que ens ha tocat viure, l'aforament estarà reduït a només 500 places. Tot aquell que haja comprat alguna entrada per a un partit femení d'aquesta temporada tindrà preferència a l'hora de reservar la seua localitat, entre el dimarts 4 de maig a les 9.30 hores i el dimecres 5 de maig a les 9.30 hores. Cada usuari tindrà la possibilitat de reservar fins a 4 localitats amb el seu usuari. Si finalitzat el termini, queden places disponibles, la possibilitat d'accedir s'obrirà a tots els aficionats que ho desitgen fins a completar l'aforament. Reserva la teua plaça quan arribe el moment entrant en este enllaç.

 

#TotsDeTaronja per a viure el partit!

Volem que la vostra veu i el vostre colorit arribe fins a Salamanca, per això volem que visques el partit vestint de taronja, siga a la Fonteta o siga a la teua casa si finalment no pogueres vindre. Continuarem inundant les xarxes amb l'etiqueta #TotsDeTaronja. Si vols aprofitar per a fer-te amb alguna de les nostres últimes peces que hem tret a la venda, no dubtes a passar-te per la botiga del pavelló, que estarà oberta per a l'ocasió, i que tindrà una selecció de productes a preu reduït.


TAGS: