Entrades a la venda per a la J38 de la Liga Endesa davant Urbas Fuenlabrada

17/05/2021

Valencia Basket posa a partir de demà dimarts 18 de maig a les 9.30 hores a la venda, de forma exclusivament en línia, 1425 entrades per al partit de la jornada 38 de la Liga Endesa que mesurarà al nostre equip professional masculí davant Urbas Fuenlabrada (dissabte 22 de maig, 20.00 hores) amb un preu que va des dels 30 euros en l'anell superior fins als 50 euros en les tribunes del pavelló.

 

Els abonats de la passada temporada mantindran, com ha sigut habitual amb l'equip femení tota la temporada, un termini preferencial per a adquirir les localitats, que durarà fins al dimecres 19 de maig a les 9:30h hores.

 

El Club atés el protocol sanitari proposat per les autoritats competents per a recuperar l'aforament en este partit que ha d'aprovar-se en les pròximes hores, farà valdre la seua experiència organitzant esdeveniments amb totes les mesures de seguretat. La Fase Final Excepcional de la Liga Endesa, les bambolles d'Eurocup Women, la Copa de la Reina, o els partits de playoff de LF Endesa són un clar exemple de com es pot gaudir presencialment del bàsquet reduint els riscos al mínim.

 

D'esta manera, es posaran a la venda 1425 entrades, que al costat de les localitats reservades per a la Targeta #EActiBasket que accediran a este encontre, completen l'afluència permesa per les autoritats atenent mesures sanitàries.

 

Preu davant Urbas Fuenlabrada (Liga Endesa)

 

Grada

Preu

Anell superior

30 euros

Tribunes

50 euros

 

Entrada inclosa en la Targeta #EActiBasket

Els aficionats taronja que hagen adquirit la Targeta #EActiBasket podran assistir a este partit, inclòs en la seua targeta. Així, gaudiran de la seua experiència Premium.

 

Venda en línia

Les entrades podran adquirir-se exclusivament en línia, a través de la web www.valenciabasket.com en el següent enllaç en els terminis abans esmentats: https://valenciabasket.koobin.com/

 

En el procés de compra en línia, l'aficionat haurà de completar la declaració responsable per a completar la compra.

 

Garanties sanitàries

El Club implementarà totes les mesures sanitàries recomanades per les autoritats per a garantir la seguretat durant els partits i aplicarà un estricte protocol dissenyat específicament per a això. Des de Valencia Basket es prega als seus aficionats la màxima col·laboració perquè es puguen complir totes les mesures de seguretat, entre elles:

 

•Ús obligatori de màscara FFP2 en tot moment. Aquells aficionats que no disposen d'este tipus de mascareta, podran disposar d'ella a la seua arribada al pavelló gràcies a l'empresa TechnoAir, que facilitarà al Club este material sanitari. No estarà permés menjar mentre s'estiga en la graderia.

•Respectar la distància mínima d'1.5 m. de seguretat i l'accés només per les portes indicades pel Club amb tal efecte.

•Presa de temperatura en tots els accessos al pavelló.

•Ús de dispensadors de gel hidroalcohòlic en les entrades, accessos a graderia, serveis i botiga oficial.

•Distància de seguretat entre aficionats en les graderies i localitats, seguint l'ordenat per les autoritats sanitàries competents i les indicacions del Club.

Totes estes normes són d'obligat compliment per a tots els assistents al pavelló.


TAGS: