Leticia Romero continuarà vestint de taronja

20/05/2021

El projecte del Valencia Basket continua consolidant-se en l'elit del bàsquet femení espanyol. Després d'una gran temporada en la qual l'equip ha arribat a les tres finals de les tres competicions que ha disputat, alçant el títol de l'EuroCup Women, el conjunt taronja cerca reforçar i assentar els fonaments d'una plantilla històrica de cara a la temporada 2021-22.

 

Amb aqueix objectiu, Valencia Basket ha aconseguit un acord amb Leticia Romero, perquè continue formant part de l'equip la temporada que ve. La jugadora canària s'uneix així a la també renovada Bec Allen i a Raquel Carrera, Queralt Casas, Anna Gómez, Laura Gil i Cristina Ouviña, que ja tenien contracte en vigor per a la pròxima campanya. La base-escorta, després de la lesió que va patir la passada temporada, ha tornat a les pistes enguany en gran estat de forma. Un retorn que no ha passat desapercebut, perquè la nacional ha tornat a entrar en les llistes de la selecció espanyola.

 

Tercera temporada

La jugadora va arribar a Valencia Basket fa dues temporades, en la 2019-20, des de Praga i la WNBA. Romero va irrompre amb força en l'equip, però es va lesionar a meitat de temporada i no va tornar a jugar fins a l'inici de la temporada 2020-21. La canària va començar a guanyar en minuts i confiança i ha acabat per completar una gran campanya en la qual ha fet una mitjana de 6,3 punts, 2 rebots, 2,3 assistències i 8,1 de valoració entre LF Endesa i Eurocup Women. En les seues dues temporades a Valencia Basket ha jugat un total de 58 partits (43 en LF Endesa, 11 en EuroCup Women, 3 en Copa de la Reina i 1 en Supercopa). En la història del club és 17a en partits, 20a en punts (366), 10a en triples (58) i 6a en assistències (113), tenint en compte que aquests últims dues dades es van començar a registrar quan l'equip va pujar a LF2.


TAGS: