Entrades a la venda per al primer partit de quarts davant TD Systems Baskonia

24/05/2021

Valencia Basket posa a partir de demà dimarts 25 de maig a les 9:30 hores a la venda, de forma exclusivament en línia, 1355 entrades per al primer partit de l'eliminatòria de quarts de final del Playoff de la Liga Endesa que mesurarà al nostre equip professional masculí amb el TD Systems Baskonia (dilluns 31 de maig, 19:45 hores) amb un preu que va des dels 15 euros en la graderia fons fins als 50 euros en les tribunes lateral i central del pavelló.

 

Els abonats de la passada temporada mantindran, com ha sigut habitual amb l'equip femení tota la temporada, un termini preferencial per a adquirir les localitats, que durarà fins al dimecres 26 de maig a les 9:30 hores.

 

El Club atés el protocol sanitari proposat per les autoritats competents per a recuperar l'aforament en esta fase final de la competició, farà valdre la seua experiència organitzant esdeveniments amb totes les mesures de seguretat. La Fase Final Excepcional de la Liga Endesa, les bambolles d'Eurocup Women, la Copa de la Reina, o els partits de playoff de LF Endesa són un clar exemple de com es pot gaudir presencialment del bàsquet reduint els riscos al mínim.

 

D'esta manera, es posaran a la venda 1355 entrades, que al costat de les localitats reservades per a la Targeta #EActiBasket que accediran a este encontre, completen l'afluència permesa per les autoritats atenent mesures sanitàries.

 

Preus davant TD Systems Baskonia

 

Grada

Preu

Fons

15 euros

Grada Lateral/Cistella

20 euros

Tribuna Corba/Preferent

30 euros

Tribuna Lateral/Central

50 euros

 

Termini preferencial per als abonats

Els abonats de la temporada 19/20 tindran un termini preferencial per a adquirir les entrades. A partir de demà dimarts 25 de maig a les 9:30 hores s'iniciarà eixe termini que finalitzarà el dimecres 26 de maig a les 9.30 hores. A partir d'aqueix moment, es posaran a la venda les entrades restants per al públic en general.

 

Entrada inclosa en la Targeta #EActiBasket

Els aficionats taronja que hagen adquirit la Targeta #EActiBasket podran assistir a este partit, inclòs en la seua targeta. Així, gaudiran de la seua experiència Premium.

 

Venda en línia

Les entrades podran adquirir-se exclusivament en línia, a través de la web www.valenciabasket.com en el següent enllaç en els terminis abans esmentats: https://valenciabasket.koobin.com/

 

En el procés de compra en línia, l'aficionat haurà de completar la declaració responsable per a completar la compra.

 

Garanties sanitàries

El Club implementarà totes les mesures sanitàries recomanades per les autoritats per a garantir la seguretat durant els partits i aplicarà un estricte protocol dissenyat específicament per a això. Des de Valencia Basket es prega als seus aficionats la màxima col·laboració perquè es puguen complir totes les mesures de seguretat, entre elles:

•Ús obligatori de màscara FFP2 en tot moment. Aquells aficionats que no disposen d'este tipus de mascareta, podran disposar d'ella a la seua arribada al pavelló gràcies a l'empresa TechnoAir, que facilitarà al Club este material sanitari. No estarà permés menjar mentre s'estiga en la graderia.

•Respectar la distància mínima d'1.5 m. de seguretat i l'accés només per les portes indicades pel Club i que vindrà especificat dins de l'entrada comprada.

•Presa de temperatura en tots els accessos al pavelló.

•Ús de dispensadors de gel hidroalcohòlic en les entrades, accessos a graderia, serveis i botiga oficial.

•Distància de seguretat entre aficionats en les graderies i localitats, seguint l'ordenat per les autoritats sanitàries competents i les indicacions del Club.

Totes estes normes són d'obligat compliment per a tots els assistents al pavelló.


TAGS: