L'equip femení 3x3 de Valencia Basket ja té noms propis

27/05/2021

A penes dues setmanes després que Valencia Basket fera un pas més en el seu projecte de bàsquet global, anunciant l'inici de la seua marxa en el món 3x3 amb equips professionals masculí i femení, ja coneixem les sis cares visibles que, de la mà de MIDEA Frigicoll com a patrocinador, lluiran el taronja en algunes de les cites del circuit femení el pròxim estiu.

 

L'entitat taronja, primer club d'ACB i Liga Femenina Endesa a tindre també equips competint en circuit professional d'aquesta modalitat, tindrà en el seu equip femení una mescla de cares conegudes en el circuit i jugadores taronja que debutaran en la modalitat, després de formar-se en el 5x5. Aquestes seran les jugadores taronja l'any en què aquesta disciplina del basket debuta com a esport olímpic en la cita de Tòquio:

 

Lorena Segura (València): Després d'anunciar la seua renovació en el primer equip femení de Valencia Basket, la primera jugadora a ser inclosa en el Mur dels Somnis debutarà ara en aquesta disciplina. Aquesta temporada ha acumulat minuts d'experiència en Liga Femenina Endesa, que segur l'ajudaran en l'adaptació a aquesta nova aventura.

 

Claudia Contell (València): Un gran any en Liga Femenina 2 amb Nou Bàsquet Paterna Proyecto Lázarus i el debut amb Valencia Basket avalen a una altra de les tres jugadores que formaran part del Mur dels Somnis. Els seus grans números aquest any segur li faran guanyar confiança per a iniciar-se en aquesta nova modalitat amb bon peu.

 

Celia García (Valladolid): Convocada amb la selecció espanyola absoluta de 3x3 el novembre passat. Després del seu pas per la NCAA D1 Americana, va jugar en LF1 amb Zamarat. Aquesta temporada ha sigut una de les màximes anotadores nacionals en LF2 amb un clàssic de la competició com el Celta Zorka Recalvi. Professional en el circuit 3x3 des de l'any 2017 amb "Pucelaikas" amb diversos campionats i subcampionats.

 

Cecilia Aldecoa (Valladolid): Campiona d'Espanya de seleccions en dues ocasions i subcampiona d'Espanya de clubs també en dues ocasions. 5 anys d'experiència competint en Liga Femenina 2 i des de 2017 competint també 3x3 en diversos circuits a nivell nacional.

 

Clara Rodríguez (Valladolid): Jugadora del Pacisa Alcobendas de Liga Femenina 2, competint des de 2017 en circuits de 3x3 a nivell nacional. Internacional en seleccions inferiors, bronze en l'Europeu U18 de 2014 i subcampiona d'Espanya a nivell de clubs.

 

Noelia Pariente (Valladolid): 5 anys d'experiència en Liga Femenina 2 i un en Liga Femenina. Subcampiona d'Espanya a nivell de clubs. Jugadora de Ponce en primera nacional i competint amb regularitat en tornejos 3x3 a nivell nacional.

 

En els pròxims dies, es donarà a conéixer el calendari oficial de l'equip, confirmant les primeres cites del circuit en les quals participarà com Valencia Basket.

 

Una manera d'enriquir també el 5x5

El 3x3 no serà només una disciplina més per als equips professionals d'aquesta modalitat amb els quals comença a competir Valencia Basket. Que el club s'òbriga a aquesta modalitat, serà una experiència enriquidora a tots els nivells. La varietat de recursos i característiques que ofereix el 3x3, permetrà augmentar el nivell dels entrenaments ja des dels últims anys de les categories de formació en L’Alqueria, així com oferir una alternativa també a tots eixos jugadors que ho vegen una opció interessant per al futur. D'aquesta manera, també és un dels objectius de l'entitat anar nodrint de jugadors valencians, de manera progressiva, els equips professionals de 3x3.

 

MIDEA Frigicoll, patrocinador oficial

Iniciar aquesta aventura no hauria sigut possible sense Midea Frigicoll, que serà el patrocinador oficial de tots dos equips. Frigicoll, que comercialitza la marca MIDEA (el fabricant d'electrodomèstics número 1 del món), es va unir a la Família Taronja per a aquesta temporada signant per tres anys, amb visibilitat en l'equipament de joc de l'equip masculí a més de diversos suports i de ser impulsor de l'Esforç durant eixes mateixes tres temporades amb L’Alqueria del Basket per a fomentar la formació i pràctica del bàsquet, especialment de l'esport base i amateur, a través dels esportistes i els seus entrenadors.

 

Ara l'empresa va un pas més enllà, fent possible el salt del Club al 3x3, fent costat tant a l'equip masculí com femení en aquesta primera participació en el circuit professional.

 

Luanvi, patrocinador tècnic

D'altra banda, com ocorre amb els primers equips de 5x5, Luanvi també col·laborarà vestint els professionals del 3x3, facilitant així els millors equipaments per a acompanyar-los en aquesta primera aventura, com sponsor tècnic. El taronja tornarà a lluir en els millors tornejos, aquesta vegada en una nova modalitat, però de nou de la mà de la marca.


TAGS: