Declaracions Jaume Ponsarnau prèvia Valencia Basket- TD Systems Baskonia

28/05/2021

L'entrenador de Valencia Basket assenyalava a tres dies de començar la seua eliminatòria de quarts de final del Playoff de la Liga Endesa davant el TD Systems Baskonia que “malgrat totes les vegades que hem jugat contra ells tenim algunes incerteses amb el fet que hagen perdut a Vildoza i hagen incorporat a dos jugadors, una cosa que fa que l'alt coneixement que poguérem tindre, ja no ho és tant. La seua situació esportiva és que des que els guanyàrem l'últim partit d'Eurolliga ací només han guanyat dos partits i contra els equips descendits, i això pot fer que hi haja molts elements amb els quals ens poguérem enganyar. I no volem enganyar-nos. Sabem que ens enfrontem a un Baskonia que continuarà buscant la seua fortalesa des de l'energia, un equip que voldrà traure'ns del camp des de la defensa i des de córrer cada pilota que puguen. També en eixa competició del rebot on ells tenen jugadors brillants. Jugarem contra un Baskonia d'alt nivell i amb una alta experiència en situacions com esta”.

 

El tècnic taronja destacava la polivalència i l'adaptabilitat de la plantilla baskonista, que ha incorporat a dos jugadors com l’extaronja Quino Colom i l'escorta Frantz Massenat, assenyalant que “ells sempre han sigut un equip amb jugadors molt polivalents, que tenien eixos dibuixos en els quals es podien posar amb Polonara al cinc. I estos dies s'han posat fins amb Sedekerskis al cinc. I ara el seu repertori ha augmentat. Han sumat un jugador de molta creativitat ofensiva que és Quino i que segur que a moments els pot ajudar de manera important. I un jugador amb energia i físic que encaixa molt bé amb la seua filosofia com és Massenat. Estes arribades fan que Giedraitis, que ha jugat quasi tota la temporada de dos i un poc de tres i ara juga més de tres. Tot això són incerteces, però el que és segur és que haurem de donar resposta per a adaptar-nos durant els partits perquè ells ens proposaran coses diferents”.

 

En l'inici de la lluita pel títol, l'entrenador de Valencia Basket assenyala la millora de la defensa com l'aspecte clau per a les aspiracions de l'equip taronja en el Playoff: “Esta temporada hem demostrat que podem guanyar a qualsevol, eixe ha sigut un dels nostres valors al costat de que en atac hem sigut un dels equips que els que millor ha jugat d'Europa. Ara es tracta de vore si en tota esta aturada hem pogut millorar la nostra defensa, que ho hem intentat i hem treballat en esta línia, per a poder ser més sòlids i més consistents. I a vore si això ens porta a fer este xicotet pas més competitiu que des del treball hem intentat aconseguir”.


TAGS: